2777
2789
عنوان

هیچکی تو سایت بارداری سر کلاژ نشده😐مگه میشه مگه داریم

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 33 پست
شما سرویکستون چند بود وقتی حس کردین کمه؟چند هفته پیساری گزاشتین؟

۲۴ هفته بودم دکتر گفت دیگ نمیشه سرکلاژ کرد بجاش پساری گذاشت و استراحت مطلق شدم تا اخر بارداریم

چه جوری متوجه شدین ؟درد خون ریزی داشتین؟

خب من از همون تقریبا اوایل بارداریم کلا لکه بینی رو داشتم دوبارم دفع لخته بزرگ وخونریزی شدید داشتم

اما از تقریبا۲۱هفتگیم وقتی یخورده سرپابودم یا پیاده روی داشتم کمرم اذیت میشدم اصلا روزی ک رفتم سونو بدم چند ثانیه بیشتر نتونستم سرپابایستم ،احساس سنگینی زیر شکمم داشتم کلا کم میاوردم حتی دسشویی معمولی هم خیلی استفادش برام سخت شد یهویی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۲۴ هفته بودم دکتر گفت دیگ نمیشه سرکلاژ کرد بجاش پساری گذاشت و استراحت مطلق شدم تا اخر بارداریم

درسته از یه سنی دیگه نمیشه سر کلاژ کرد ولی راجب پیساری اطلاعات نداشتم  پس باز با پیساری میشه کنترل کرد خوبه

خب من از همون تقریبا اوایل بارداریم کلا لکه بینی رو داشتم دوبارم دفع لخته بزرگ وخونریزی شدید داشتمام ...

🤕پس باید حتما سر کلاژ بشم دردم دارم 

🌷ممنون که وقت گزاشتین

بسلامتی عزیزم .فقط پیش دکتر ماهروباتجربه برید وحتما سرموقع هرکاری گفتن انجام بدید تا ب حال و روز من نیوفتید من خیییییلی عذاب کشیدم از بعد از استراحت مطلق شدنم

دکتر من درحقم خیلی کوتاهی کرد باعث شد کلی هزینه و استرس روم وارد شه 

بسلامتی عزیزم .فقط پیش دکتر ماهروباتجربه برید وحتما سرموقع هرکاری گفتن انجام بدید تا ب حال و روز من ...

ممنون،درسته واقعا خیلی سخته این موضوع خداروشکر که بخیر گذشته براتون 

این دکتر به نظر خوبه ولی ببینم بی‌خیاله پیش یه دکتر دیگه هم میرم حتما مرسی از توصیتون♥️🌷

سلام مرسی که اومدین♥️شما برای سرکلاژ سونو واژینال دادین ؟چند هفته سر کلاژ شدین؟اندازه سرویکستون چند ...

آره عزیزم سونو واژینال شدم ۲۸ بود یادم نیست هفته چند بود دقیق سربچه اولم چون رحم دوشاخ هم بودم سرکلاژ شدم ۱۴ هفته

الانم دومی رو باردارم چون رحم دوشاخم دیگه سونو واژینال نفرستاد دکترم ۱۵ هفته سرکلاژ شدم

آره عزیزم سونو واژینال شدم ۲۸ بود یادم نیست هفته چند بود دقیق سربچه اولم چون رحم دوشاخ هم بودم سرکلا ...

سونو شکمی هم رفته بودین ؟با سونو شکمی چند بود که فرستادتون واژینال ؟

آره عزیزم سونو واژینال شدم ۲۸ بود یادم نیست هفته چند بود دقیق سربچه اولم چون رحم دوشاخ هم بودم سرکلا ...

دیگه بعد سر کلاژ مشکلی پیش نمیاد ؟یا بازم نگرانی های دیگه ای باید داشته باشیم🤕

سونو شکمی هم رفته بودین ؟با سونو شکمی چند بود که فرستادتون واژینال ؟

آره رفته بودم ولی سربچه اولم بود یادم نیست فقط یادمه هفته های ۱۲ یا۱۳ بود دکترگفت باید حداقل ۳۰ باشه که واسه من ۲۸ بود