2777
2789
وایی چرا اخه یعنی برگردی خونه ت ؟

از این دسشویی فرنگیا مامانم برد تو حیات بابام مامانمو زد که چرا دسشویی بردی بیرون از کنار فرشا بردی بعد مامانمو زد منم بیرون چهار ساعت منتظر بودم دسشویی بیاره بخیه هام انقدر اذیت شد که داره میسوزه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخیه هات باز نشد سر کار کردن ؟یادمه مامانم سز بود خواست قابلمه ماکارونی بزاره رو‌گاز روز دهم بود بخی ...

بخیع ها رو نکشیده بود؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
بخیه هات باز نشد سر کار کردن ؟یادمه مامانم سز بود خواست قابلمه ماکارونی بزاره رو‌گاز روز دهم بود بخی ...

نه خداروشکر من زایمان اولم پنج شش روز مادرم بود زایمان دوم روز اول آنفلوآنزای شدید گرفتیم هم من هم مادرم بچمم تو دستگاه بود مادرم فرستادم خونه خودم هر روز ۳۰ تا پله میرفتم پایین و بالا به بچه سر میزدم روز سوم یا چهارم دیگه غذا اینام خودم درست کردم روز ششم هم بچمو آوردم بدنا فرق داره همسایمون طبیعی زایمان کرده بود میگفت بدجور بخیه خورده بوده تا دو ماه تنها نمیتونسته از جاش پاشه بنده خدا پدرش پیشش مونده بود زیر بغلشو میگرفت بلندش میکرد مثلا بره سرویس جایی بچه هم مادرش کاراشو میکرد 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
از این دسشویی فرنگیا مامانم برد تو حیات بابام مامانمو زد که چرا دسشویی بردی بیرون از کنار فرشا بردی ...

اخه تو این هوای سرد بیرون سر پا منتظر بودین 🤕

مگه سرویس کجاست؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

چند روزه زایمان کردی ؟

خب فرنگی رو میذاشتی تو همون دسشویی چرا تو حیاط آخه

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
چند روزه زایمان کردی ؟خب فرنگی رو میذاشتی تو همون دسشویی چرا تو حیاط آخه

سه روزه زایمان کردم دستشویی تو خونه اصن استفاده نمیشه بابام حساسه تا امروزم شکمم اصن کار نکرده بود مادرم دستشویی فرنگی که خرید بودم برد تو دستشوی گوشه حیاط

سه روزه زایمان کردم دستشویی تو خونه اصن استفاده نمیشه بابام حساسه تا امروزم شکمم اصن کار نکرده بود م ...

وا خب تمیز بوده بابات مشکل داره 

حالا بیخیال باید خونه خودت میموندی مادرت بیاد پیشت فردا پس فردا هم برو اگه میدونی مادرت سختشه گناه داره

وا خب تمیز بوده بابات مشکل داره حالا بیخیال باید خونه خودت میموندی مادرت بیاد پیشت فردا پس فردا هم ب ...

حس میکنم بخاطر منه اخه خونه خودمون کسی نیست کمکم کنه شوهرم نیست با مادرشم مادرم سالی ی دقیقه هم نمیاد اونجا اینجا خواهر مجرد دارم گفتم کمکم میکنن اصن انقدر پشیمونم که رفتم سزارین