حس میکنم بخاطر منه اخه خونه خودمون کسی نیست کمکم کنه شوهرم نیست با مادرشم مادرم سالی ی دقیقه هم نمیا ...
ربطی نداره همه طبیعی ها هم راحت نیستن اونم ممکن بود بخیه سخت بخوری و از الان بدتر بشه اوضاعت پس این چند روزم بگذرون و سعی کن رو پا شی
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
امروز بدون کمک بلند شدم زیاد سرپا بودم بخیه هام درد میکنه
عادی میشه تا میتونی تو خونه راه برو بخیه هارو بکشی راحتتر میشی من اضافه وزنم داشتم ولی بخاطر بچمو بی کسی مجبور بودم و زودم سر پا شدم
۴۰ روز میخوای بمونی خونه مادرت ؟
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
ی چشمم اشکه ی چشم خون جای بخیه هامم انقدر میسوزه از وقتی بیرون منوندم
سعی کن قوی باشی. من شب دوم بچمو بردم حموم در حالی که داشتم از درد میمردم. خودمم رفتم شستم. خیلی بدبختی کشیدم قلبم بیشتر از شکمم میسوخت. هیچی هم نمیتونستم به شوهرم بگم.