2777
2789
عنوان

اگه خودتون رو در حالتی ببینید که

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 24 پست

این روزا نمی‌تونم بیخیال باشم از یه طرف دغدغه‌های زیادی دارم از یه طرف بزرگترین ضربه رو خوردم از بهترین آدم زندگیم بهترین آدمی که خودم راهش داده بودم تو منطقه امنم از یه طرفم احساس می‌کنم که دارم برمی‌گردم به افسردگی که داشتم از یه طرف یه خلا خیلی بزرگی تو وجود من ایجاد شده

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی معذرت میخوام 

ولی همه به یه ورت بیخیال بابا 

من الان به یه حدی ازبیخیالی رسیدم که خواهرمم به کتفمه دیگه هیچکس برام مهم نیس خودمو عشقه الانم همه ی تمرکزم روی رژیم و ورزشه 

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ

به اون شبایی که فکر می‌کردی دیگه صبح نمیشه

ولی شد فکر کن، اره همون روزا؛

دقیقا همون روزا بود که خدا دستت رو گرفت و از اون خیابون شلوغ که از هر سمتش مشکلات داشتن با سرعت به سمتت می‌اومدن ردت کرد... بهش امید داشته باش، اون همیشه وقتی میرسه که آخیش گفتنت به دل خودتم بیشتر بشینه☺️

پس بهش امید داشته باش