2777
2789
عنوان

تکان خوردن سر بچه لطفاً بیایین

156 بازدید | 42 پست

سلام دوستان .مدتیه دختر سه سالم حرکت عجیبی انجام میده مثال داره بازی می‌کنه یه دفعه سر و بدنشو تکون میده و ب لرزه در میاره هر ده دقیقه یک بار.یا باهامون حرف هم میزنه باز این حرکت رو انجام میده .این نشونه ی چیه .من درمونده شدم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره سه چهار روزه اینطوریه من خیلی حالم خراب میشه اینطور می‌کنه .به شوهرم نگفتم .چون هروقت میگم میگه عیب رو بچه میزاری.حالا خودش متوجه شد گفت چرا اینطوری می‌کنه همیشه 

دخترمنم اینجوریبود خیلی دکتر بردم حتی نوارمغزی هم بردم نوارش سالم بود گفتن مشکلی نیس به مروردرست میشه وعلتی هم دکترا براش نداشتن ....شماهم اگه خواستی یه دکتر مغز واعصاب ببر یه تواربگیرن انشالله که هیچیش نیس

دخترمنم اینجوریبود خیلی دکتر بردم حتی نوارمغزی هم بردم نوارش سالم بود گفتن مشکلی نیس به مروردرست میش ...

سه شب پیش مادرشوهرم و شوهرم یه سوسک پلاستیکی آوردن پیشش .اینم خیلی از سوسک میترسه و جیغ و گریه و داد و هوار راه انداخت.همون شب دخترم تا صبح ناله کرد و از خواب میپرید دیگه از صبحش همین حرکتو میرفت 

سه شب پیش مادرشوهرم و شوهرم یه سوسک پلاستیکی آوردن پیشش .اینم خیلی از سوسک میترسه و جیغ و گریه و داد ...

پس از ترسه اتفاقا منم دخترم بعدا خوب شد میدیرم هروقت سرش داد میزنیم یا میترسه اینجوری میکنه الان دیگه کامل خوب شده ولی نزار بترسونن بچه رو