2777
2789
عنوان

سینه هام خیلی درد میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 922 بازدید | 77 پست
توروخدا واسم دعا کنید از همتون میخوام دعا کنید شاید دعای شما گرفت ولی بگید هرجور ک صلاحمه🥹🥹

وااای انشالله ب حق امام حسین حامله ایی

امیدتو از دست ندیاا

انشالله میای تو همینجا تایپک میزنی که حامله ایی ماهم ذوق میکنیم برات😍🤍

و خدا چاره کند این همه دل‌ تنگی را ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااای انشالله ب حق امام حسین حامله اییامیدتو از دست ندیااانشالله میای تو همینجا تایپک میزنی که حامله ...

فداتشم هرچی خدا بخواد🥹♥️

حتماا

واسه باردار شدنم میشه صلوات بفرستید🌹🌹

من طب سنتی میرفتم و بهم گفت تخم خربزه با کنجد سفید پودر کن و روزی دوقاشق بخور.خیلی تاثیر داشت .عالیه ...

برای باردار شدن یا تنبلی؟

برای باردار شدن یا تنبلی؟

برای فعال شدن تخمک ها .من حتی قبل پریودیام لمه بینی داشتم اونم خوب شد.انشالله که بیای خبر بارداریتو بدی و خدادلتو شاد کنه .اگر همیشه عقب میندازی که هیچ ولی اگر سر موعد میشی پس بی بی بزن 

خدا از دهنت بشنوه یعنی میشه منم مادر بشم😭😭

چرا نشه 🌿🌸حتما میشه عزیزم 

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."در خواست دوستی از طرف آقایون پذیرفته نمیشه🙏"
برای فعال شدن تخمک ها .من حتی قبل پریودیام لمه بینی داشتم اونم خوب شد.انشالله که بیای خبر بارداریتو ...

ن چون تنبلی دارم هی عقب میندازم

تست زدم منفی بود😭😭😭

شاید زود زدی عزیزم اصلا نگران نباش 🌹❤امیدوارم خدا بهت یه نی نی خوشگل و ناز بده🌿🌸🙏🏼🤲🏻

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."در خواست دوستی از طرف آقایون پذیرفته نمیشه🙏"