2777
2789
عنوان

دوستم میگه شبیه خری عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 32 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیخوام ب هیییچ قیافه ای توهین کنم و از نطرم همه قشنگن اما فرم قیافه خر ی فرد هسن با صورت کشیده و بی ...

خودش ذهنش گشاد و بزرگه من هیچوقت قیافشو مسخره نکردم خدایی 

😶

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

با دوستت بهم بزن

ارتباط زیادی نداریم اما همچنان میخواد انرژی منفی بده و سو استفاده کنه کلا خیرش نرسید هیجوقت

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

نمیشه لینکپست اخرم عکسه هستش

بدهه

💚تنها توکلم به خدا و بعد از خدا به خودشه💛‌🛑دیگ قول میدم بحث نکنم 🙂چون کاربری قبلیمو بخاطر دعوا با ی کاربر بی فرهنگ ب چخ دادم و میرسیم ب جمله معروف ((جواب ابلهان خاموشیست)) از دوستای نی نی سایتیم معذرت میخوام چون مجبور بودم بگم حوصله بحث ندارم😘🧡👈🏻 (((توجه کن تویی که توهین میکنی تو ی مادر هشت پایه 🐙🦑 پدر کوسه ای🐋)))
ارتباط زیادی نداریم اما همچنان میخواد انرژی منفی بده و سو استفاده کنه کلا خیرش نرسید هیجوقت

😑😑😑

تو مجبور نیستی حالت بد بشه چون اون حسوده خیلی واضح بهش بگو اذیت میشی این حرفارو میزنه 

خودش ذهنش گشاد و بزرگه من هیچوقت قیافشو مسخره نکردم خدایی 😶

از کل دنیام خوشگل تر باشه حق نداره ب یکی دیگه اینجوری بگه 

منم از این حرفا از دوستام زیاد شنیدم از خودم متنفر شدم حتی ولی تو رو نده بهش ک با تحقیر کردن تو روح خودشو تغذیه کنه

از کل دنیام خوشگل تر باشه حق نداره ب یکی دیگه اینجوری بگه منم از این حرفا از دوستام زیاد شنیدم از خو ...

نه من احساس کمبود نمیکنم چند بار اینجا عکسمونو گذاشتم بدون فیل تر اینا همه گفتید من بهترم اتفاقا اون احساس کمبود داره که میخواد منو تخریب‌کنه

همیشه دخترای زشت بقیه رو مسخره میکنن تا حالا هیچ دختر زیبایی ندیدم بقیه رو‌ مسخره کنه🙂

نه من احساس کمبود نمیکنم چند بار اینجا عکسمونو گذاشتم بدون فیل تر اینا همه گفتید من بهترم اتفاقا اون ...

هر چقدرم ک قوی باشی وقتی یکی همسن خودت هم جنس خودت بهت این حرفارو بزنه ته دلت خالی میشه

فک کن من بینیم هیج مشکلی نداره فقط یکم انحراف داره بعد من تو کل زندگیم اینو متوجه نشده بودم خودم دوران کرونا ک ماسک و اینا میزدیم وقتی درمی‌آوریم چنتا از دوستام بلد بلند بینی منو مسخره میکردن ک باهم میخندیدن و من همیشه یک فرد بودم با اعتماد بنفس(تعریف از خود نباشه قیافمو دوست دارم)اما از اون موقع اصلا اعتماد بنفسم نابود شده حتی در مغازه هم نمیتونم برم همش میگم برم عمل کنم بینیم دیگه انحراف نداشته باشه