زمانی ک گفتم باردارم هیچ واکنش خاصی نشون نداد، بعد ک دختر شد گفت اعیییییییی، مث اینکه حالش بهم بخوره، بعدم ک زایمان کردم جاریم ک تبریک گفت مادرشوهرم در جوابش گفت انشالله پسر عموش
من از همین الان استرس دارم اگر حالا بچه اونا پسر باشه مادرشوهرم دیگ مدام تیک بندازه و پزشو ب من بده
من ک همیشه از دخترم دفاع میکنم و ارزششو پیششون بالا بردم ولی نمیدونم از دست مادر فولاد زره ب کجا برم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به هیچ عنوان توجه نکن به رفتارشُ کاراش بزار انقدر بگه جونش در بیاد
بچسب به دختر گلت😍همه هنر بهش یاد بده
خدا عزیزش کنه، بندش که خودش خاره
هر آدمی، چه پولدار و چه بیپول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بیشعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچکدام مانع از ابتلا به این عارضه نمیشوند. به عبارت دیگر، بیشعوری مرضی است که میتواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند
پز چی رو بده؟ پسر داشتن؟ حالا پسر شد پزشم داد شما چرا باید درگیر این چیزا بشی. هر دو نعمت و برکت خداهستن. برای خدا فرقی نداره به یکی نعمت میده به یکی برکت به یکی دیگه هر دو رو. شما مواظب برکت زندگیت باش. بخیل نعمت دیگرانم نباش. مادرشوهرتم تو جهل کامله