2777
2789
عنوان

جاریم حامله س مادرشوهرم منتظره پسر باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 27 پست

جنسیتش هرچی که باشه جوری رفتار کن که مهم نباشه برات

اگه اونو دوست داره ۲تا دخترم بزاد باز هی دوسش داره

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدم میاد از این زنای عوضی 😏

دیدم که میگم ، انگاری دست خودمونه، بیشعور

به هیچ عنوان توجه نکن به رفتارشُ کاراش بزار انقدر بگه جونش در بیاد

بچسب به دختر گلت😍همه هنر بهش یاد بده

خدا عزیزش کنه، بندش که خودش خاره

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

پز چی رو بده؟ پسر داشتن؟ حالا پسر شد پزشم داد شما چرا باید درگیر این چیزا بشی. هر دو نعمت و برکت خداهستن. برای خدا فرقی نداره به یکی نعمت میده به یکی برکت به یکی دیگه هر دو رو. شما مواظب برکت زندگیت باش. بخیل نعمت دیگرانم نباش. مادرشوهرتم تو جهل کامله

وای عزیزمارزشمندی رو بصورت واقعی در خودت و دخترگلت بالا ببراگر حس واقعی باشهناراحت نمیشینهایت سعی می ...

بخدا نمیدونی تازه بعد بچه دار شدنم داشتم نفس راحت می‌کشیدم

از بس مادرشوهرم از عمد ب من بی محلی میکرد و جاریمو رو سرش میذاشت، حالا داستان جدید داریم

پز چی رو بده؟ پسر داشتن؟ حالا پسر شد پزشم داد شما چرا باید درگیر این چیزا بشی. هر دو نعمت و برکت خدا ...

آره عزیزم 

اینا براشون افتخاره 

گفتم ک 

پسر باردار باشن نمیگن تا زایمان 

بخدا نمیدونی تازه بعد بچه دار شدنم داشتم نفس راحت می‌کشیدماز بس مادرشوهرم از عمد ب من بی محلی میکرد ...

فددداااای سر خودت و دخترت عزیزم

تو از اینکه یه آدم بی عقل عقب افتاده بخواد نادیده بگیرند یا ناراحتت کنه قوی تر و ارزشمندتری❤️