2777
2789
نه بابا دیگه بازار خرابا هم کساد شده .یه خونه و یه ماشین که مرد جز ملزومات زندگی قاضی میگه باید داشت ...

پس چرا هر چی خراب دور ماعه پول مهریشو تا قرون آخر گرفته تازه با اون پول می‌ره کامپوزیت می‌کنه عمل بینی می‌کنه ماشین مسخره به ما پز میده

ولی چیزی که در این سایت از نظر من خیلی عجیب بود اینه که خیلی از خانم‌ها میگن بدون اجازه شوهرشون نمیت ...

برای من قابل باوره

خیلی مردا شکاکن و هیزن میترسن کسی مثل خدشون ک زن بقیع رو نگاه میکنن زن اینا رو نگاه کنن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش جای دخترا مجرد بودین بفهمین چی میکشیم وقتی تنهاا دختر مجرد فامیل توییی وقتی تنهاییی وقتی ماامانت ...

این تقصیر مادر پدرا هست همین جوری بچه درست کردن .حالا برای اسایش خودشون و حرف مردم دیگه کم مونده دختر رو از خونه بندازن بیرون از شرش خلاص بشن. بعد هم که خونه شوهر رفت بازم همینه دریغ از یه کوچکترین پشتیبانی

این تقصیر مادر پدرا هست همین جوری بچه درست کردن .حالا برای اسایش خودشون و حرف مردم دیگه کم مونده دخت ...

دقیقا 

هیچ وقت مامانم نمیبخشم بخاطر حرفاش 

میگه سن که زسید ۱۸دیگه اضافه ای داخل خونه  

من اگرر بدبخت شم تقصیر مامانمه 

چون با اولین خاستگار ازدواح میکنم 

واقعاا بریدم

چون دخترای ایرانی اینطوری بزرگ شدن ، ( ایشالا عروس بشی ، ایشالا به شوهر خوب گیرت بیاد...ایشالا عروسی ...

دقیقا

من الان همش حس میکنم تو زندگیم یه چیزی کم دارم

یا زندگیم تکمیل نشده

هرچقدرم پیشرفت کنم باز فکر میکنم از بقیع دوستای متاهلم عقبم

از بس هرجا میرم هی میگن ایشالله عروسیت و شوهر و فلان

پس چرا هر چی خراب دور ماعه پول مهریشو تا قرون آخر گرفته تازه با اون پول می‌ره کامپوزیت می‌کنه عمل بی ...

نه خبری نیست من خودم دختر برادرشوهرم سال ۹۸ طلاق گرفت نه خونه پسره نهماشین ازش نگرفتت .

مهریه تا قرون اخرش برای سال های قبل تر از اون بوده .ممه رو لولو برد .دیگه زمان شاهنشاهی مرداست 

چه سالی طلاق گرفت ؟

اگه چند سال اخیر گرفته پول عمل و کامپوزیت و.... از یه جای دیگع تامین میکنه الکی میگه مهریه است😂