2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ولی چیزی که در این سایت از نظر من خیلی عجیب بود اینه که خیلی از خانم‌ها میگن بدون اجازه شوهرشون نمیتونن از خونه بیرون برن! اولین بار توی این سایت با این موضوع مواجه شدم و خیلی برام قابل باور نیست.

این خرابا راحت بهشون مهریه میدنحالا ما بودیم اصغر کثیف تا خودش از ما پولی نمی‌گرفت ول نمی‌کرد😂

نه بابا دیگه بازار خرابا هم کساد شده .یه خونه و یه ماشین که مرد جز ملزومات زندگی قاضی میگه باید داشته باشه و دست بهش نمیزنن

یه زمان قانون که جور دیگه ای بود و همون اول دارایی مرد باید فروخته میشد و مهریه زن پرداخت میشد .یه عده زنای هول و ندید بدید همگی بلند شدن رفتن طلاق گرفتن .قانون گذار دید اااا مهریه شد باعث طلاق .حالا هزار علت میزاره و مهریه باید مثقال مثقال از نرد بگیری .دیگه از این خبرل نیست😀

کاش جای دخترا مجرد بودین بفهمین چی میکشیم وقتی تنهاا دختر مجرد فامیل توییی وقتی تنهاییی وقتی ماامانت ...

مهم تر از این ها اون خلأ عاطفی هستش که نمیشه پرش کرد

دوست داری یکی هم تو این دنیا تو رو دوست داشته باشه و بهت عشق بورزه