2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نفقه باز خوبه من خیلیا رو دیدم واسه مهریه ازدواج کردن بعد سه ماه طلاق گرفتن رفتن با پول مهریشون کوبی ...

ارههعه این کار واقعا کریحه 

من نفقه رو دوست دارم ولی مهریه ن 

امااااا مهریه غیرمادی برام خیلی ارزش داره ولی

مرلین مونرو سایت هستمه ،قبلا از عوامل ظهور بودم الان از منتظران ظهور ما برعکسیم 😍😂کاش موقع نوشتن نام کاربری حوصله بیشتری به خرج میدادم ، تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید. 😂

اره موافقمیبار من ی تاپیک زدم گفتم چرا میگین ازدواج بالای ۲۷ و ۲۸انقد بهم برچسب بد زدن ک نگوبابا شای ...

آره خب محیط زندگی و شهرم خیلی تاثیر داره تو سن ازدواج 

مثلا جای ما طرف 17 سالشه حامله است

خو تو 23 باشی رسماً ترشیده ای 

چندین علت داره.تعداد فرزندان زیاد در خانواده و کمبود توجه و کم داشتن امکاناتی که دوست دارن .فکر میکنن ازدواج کنن الان پاشونو میزارن به دیوار و خونه شوهر همه چی گل و بلبل و شوهر و خانوادش دست به سینه منتظر اوامر این دختر بچه هاست 

یه علت هم فرار از درس و مشقه .میخوان ازدواج کنن درس نخونن چون یا باید درس بخونن یا شوهر .درس خوندن سخته پس گزینه راحت تر ازدواج رو انتخاب میکنن

والا قدیما که دخترا خواستگار داشتن گریه زاری تا پای سفره عقد بشینن. دخترای الان التماس و گریه که خدا کنه پای سفره عقد بشینیم . با این تفاوت که دیگه خواستگار به اندازه قدیم فت و فراون نیست😀

ارههعه این کار واقعا کریحه من نفقه رو دوست دارم ولی مهریه ن امااااا مهریه غیرمادی برام خیلی ارزش دار ...

منم همینطور ذره ای مهریه واسم ارزش نداره

اگه روزی ازدواج کنم مهریه نمی‌خوام بقول شما مهریه غیر مادی خیلی بهتره

ارههعه این کار واقعا کریحه من نفقه رو دوست دارم ولی مهریه ن امااااا مهریه غیرمادی برام خیلی ارزش دار ...

بنظرم مهریه موقع طلاق واقعا خوب نیست و موقع مرگ شوهر خوبه خدای نکرده بعد صد سال

آره اما ناشناس ذبع

بنظرم فرقی نداره 

توی همین تاپیک بغلی ی حرفی زدم همه اومدن ریپ زدن فقط قضاوت کردن

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش