2777
2789
آخه در دنیای امروز قرن بیست و یکم؟! من هرگز در اطراف ندیدم حتی درمورد نسلهای قبل. اگر مردی اینطور فک ...

آره بابا کجاش دیدی تازه

طرف صبح تا شب خونه شوهرش باز میاد دعوا راه مینداره سر چیزای الکی ک تو هیزی خرابی فلان کارو کردی

بر همین اخلاق واقعا مهم

دور شما آدم های با سلامت روان زندگی میکنن پس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خدا که نهچه فایده وقتی تنها میرم ایتور و اونور و پوکرفیسم همیشعولی اونا با همراه زندگیشون میرن و ...

ظاهر زندگی اونا  رو با باطل زندگی خدن مقایسه نکن گلم

اونا شاید جلوی بقیه خوبن فق و هزارتا درد و مشکل و قسط دارن

آخه در دنیای امروز قرن بیست و یکم؟! من هرگز در اطراف ندیدم حتی درمورد نسلهای قبل. اگر مردی اینطور فک ...

شما احتمالا در شهرهای بزرگ سکونت داری .اما هنوز در استان های حاشیه ای زن ها استقلال ندارن .مردها مجبورشدن میکنن که تو خونه بمون . استان های مرکز ایران با حاشیه ها خیلی فرق دارن. اینجا هم اکثرا از استان های حاشیه ای هستن. برای همین در قرن ۲۱ بازم این چیزا وجود داره

ظاهر زندگی اونا رو با باطل زندگی خدن مقایسه نکن گلماونا شاید جلوی بقیه خوبن فق و هزارتا درد و مشکل ...

ولی درکل

یه دونفره ی خوب

بهتر از یه نفره ی معمولیه

ازدواج نه تنها بد نیست بلکه خیلیییی هم عالیه اگه خوشبخت بشی

همه ی نیازات رفع میشه

چی بهتر از این

سوالتون به نظرم جنبه یه چیز دیگه داشت و اینکه ادما دوست دارن از ایندشون خبر دار بشن عادیه

مردم خرافاتی شدن شدید 

توی قرن ۲۱ انقدر استقبال از حس شیشم عجیبه

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

ظاهر زندگی اونا رو با باطل زندگی خدن مقایسه نکن گلماونا شاید جلوی بقیه خوبن فق و هزارتا درد و مشکل ...

شاید باورت نشه ولی منم دارم قسط میدم

همش استرس دارم

باید برا خودم خونه و ماشین بخرم تنهایی

منت مدیرو بکشم سرکار حرف بخورم

منم سختیای زندگی خودمو دارم