2777
2789
عنوان

خانومای شاغل میشه لطفا بگین از کجا شروع کردین و شغلتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 57 پست
باز میگه زرنگ نیستم 🥲تو ازمون استخدامیا شرکت کن برا بانکا معمولا میگیرن انقدم‌خودزنی و ترور شخصیتی ...

۲ سال دیگه تازه اون لیسانس چرتو میگیرم عزیزم..

الان میخوام شاغل بشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا میتونیاز الان خودتو تمرین بدهوکلا درامد میلیاردی دارنوکیل هم باید زرنگ باشه هم خوش سر زبونبرو ...

علاله ای به درساش ندارم و خیلی باید زرنگو پررو باشی تا پول در بیاری از طریقش..

۲ سال دیگه تازه اون لیسانس چرتو میگیرم عزیزم..الان میخوام شاغل بشم

تا وقتی روحیه و اعتماد به نفست انقد داغونه تو هیچی موفق نمیشی اگه میتونی چند جلسه تراپی برو یکم رو خودت کارکن پادکستای مجتبی شکوری برای شروع عالین بعدش که حالت بهتر شد به فکر کار باش

من معلمم خوشگلم موفقم شوهرم پشتمه 

اما دلم اروم نیست 

واقعا دلیلشو اینجا نمیتونم بگم 

به ظاهر ادما نرو 

روزگار مامور است به پراکنده کردن افرادی که باهم انس و الفت داشته اند ...امام علی علیه السلام 
باز میگه زرنگ نیستم 🥲تو ازمون استخدامیا شرکت کن برا بانکا معمولا میگیرن انقدم‌خودزنی و ترور شخصیتی ...

بانکا رشته حقوق استخدام میکنن؟

چه پستی میدن بهش؟

حقوق ماهانه صندوقدار بانک بیشتره یا رشته حقوق؟؟

😘Thanks GOD 
بانکا رشته حقوق استخدام میکنن؟چه پستی میدن بهش؟حقوق ماهانه صندوقدار بانک بیشتره یا رشته حقوق؟؟

عزیزم من‌رشتم حقوق نیست حسابداریه دوماه پیش بود برا خواهرم داشتم آزمون استخدامی بانک تجارتو نگاه میکردم دیدم حقوقم میگیرن فکر کنم برای کارشناس حقوقیشون باشه دیگه 

من معلمم خوشگلم موفقم شوهرم پشتمه اما دلم اروم نیست واقعا دلیلشو اینجا نمیتونم بگم به ظاهر ادما نرو

خوشبحالت عزیزم..

واقعا مستقل بودن خیلی خوبه 

ولی آره متوجهم آرامش نداشتن یا کلا بازم راضی نبودن خیلی بده ولی فکر کن ببین چقد بده که عین من باشی هزار تومن نتونی در بیاری در سن ۲۲ سالگی🥲

بله عزیزم حتما

یکی از همکارای من به خاطر حسادت به ترفیع من و همکاری گستردم با رییس زیر ابمو زده

پیش روسا گفته من پشت مدیرا حرف زدم، کارشکنی کردم و اخلال ایجاد کردم و خیلی چیزای دیگه

در صورتی که دروغه

البته مدیریت بمن نگفت خودم متوجه شدم

بعد پیش همکارا و دوستان بیرون تهمت زده

ب روش اوردم گفت اگه بری پیش رییس ابروتو در سطح شهر میبرم

من چیکار کنم؟؟؟

😘Thanks GOD 
عزیزم من‌رشتم حقوق نیست حسابداریه دوماه پیش بود برا خواهرم داشتم آزمون استخدامی بانک تجارتو نگاه میک ...

راستی حسابداری اگه کلاساشو شرکت کنم میتونم با مدرک آموزشگاهی شروع به کار کنم؟

و اینکه من ریاضیم خیلی ضعیفه ربطی نداره؟