2777
2789
عنوان

برای روز مرد چی میخرید

| مشاهده متن کامل بحث + 2171 بازدید | 141 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره نده عزیزم منم خیلی دوست داشتم خوش بو ترین عطر هارو واسه نامزدم بگیرم ولی میترسم. فقط اسم عطرو به ...

واقعا ممنونم که بهم گفتید خدا رو شکر کامنت منو دیدید 😘😍

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است

اصولا میگن عطر جدایی میاره اونم حرفی بود که صابون فروشا راه انداختن برای اینکه عطر نزنی بری حموم کنی (:

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

عههه مامان منم ماساژور گرفته 😂

اگر جواب دادی پیامت رو گم کردم (:

چه مارکی و چند تومن خریده؟

میشه یه عکس بدی از محصولش (:

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

قربونت برم عزیزمالهی ک همیشه کنار هم خوشبخت باشین🫂♥️

فدات عزیزم، ممنونم، شما هم خوشبخت باشید مهربونم😍😍😍

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است
منم همچنین 🫤

اینم شانس ما بوده دیگه 💔

شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

رابطتون چجوریه؟چن سالت بود ازدواج کردی؟هنوزم ازش متنفری؟اون چی اون تورو دوس داره؟

۱۴ سالگی

اره اصلا نمتونم دوسش داشته باشم البته خودش هم مقصره با اخلاقش

‏من‌ گفته بودم که اذیتم نکن، من زخمی اومده بودم پیشت.....)🥲

اصولا میگن عطر جدایی میاره اونم حرفی بود که صابون فروشا راه انداختن برای اینکه عطر نزنی بری حموم کنی ...

یه خداحافظی خوش بو خیلی بهتر از موندن با بوی گنده 😂👌

شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁