2777
2789
عنوان

برای روز مرد چی میخرید

| مشاهده متن کامل بحث + 2171 بازدید | 141 پست
من معتقدم خرافاتهولی پست شمارو خوندم یجوری شدم

منم اولا قبول نداشتم میگفتن عطر ندین گوش نمی‌کردیم

ولی ب خدا ب اون فامیلای ک از مشهد عطر گرفتیم براشون دقیقا با همونا رفت آمد نداریم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدانکرده اره جدایی میاره عطر هیچ وقت عطر ندین.منم خیلی دوست دارم عطر بدم ولی با چشام دیدم اونایی ک ع ...

واااای چه وحشتناک، اصلااااااا نمیدم، کمربند میخرم

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است
برای من ساعت، دسته گل و کیک خرید میخواستم منم براش ساعت بخرم ولیییییی دبشب دعوامون شد حرفی زد که آنی ...

دو تومن زیادشه

پونصدی بده (:

که پنج تومنش هم قابل برداشت نباشه

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

پس اگ بناست جوراب بخریم از این پنجاه تومنی ها بخریم ک دلمون نسوزه😂😂

از دست فروش بخر یه دشتی هم اون ببره (:

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

برا اولین بار با خواهرم رفتیم برا اولین تولد همسرم که کنارهم بودیم یه تیشرت و شلوار گرفتیم خلاصه خود ...

شوهر من یه شکم داره اون همه چیو به هم میزنه یعنی لباسه از همه جا گشاده ولی شکمش !! 

همیشه هم بزرگترین سایز میگیرم باز کوچیکه . دیگه بهش گفتم هدیه هاتو با خودت میرم میگیریم زحمت پس دادنشو نکشیم 

واااای چه وحشتناک، اصلااااااا نمیدم، کمربند میخرم

اره نده عزیزم منم خیلی دوست داشتم خوش بو ترین عطر هارو واسه نامزدم بگیرم ولی میترسم. فقط اسم عطرو بهش میگم تا خودش بگیره.

کار خوبی میکنی 

توام دقیقا یه شاخه گل با همون مشخصات و رنگ بدهاگه رز داده رز بدع اگه شقایق داد شقایق بده

من دیشب مهمونش کروم گفتم برای روز مرد سوپرایز دارم دوتا همبرگر گرفتیم من حساب کردم شد ۳۰۰ 🤦‍♀️😂

دیگه نمیخوام چیزی بدم بهش

آخه گل ب نظرم فقط آقا ب خانم بده

آقا گل رو چیکار کنه