2777
2789
عنوان

برای روز مرد چی میخرید

| مشاهده متن کامل بحث + 2171 بازدید | 141 پست
من دیشب مهمونش کروم گفتم برای روز مرد سوپرایز دارم دوتا همبرگر گرفتیم من حساب کردم شد ۳۰۰ 🤦‍♀️😂دیگ ...

دقیقن

منم هیچوقت به یه پسر گل ندادم و نمیدم چون معتقدم آقا باید به خانوم گل بده ن خانوم به آقا!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم عکسشو داری؟باتوجه به اینکه تو کامنتات گفتی چاقع و قدش کوتاهه کنجکاو شدم ببینمش

دآرم ولی شرمنده خیلی تو تایپک هام راجب زندگیم گفتم ممکنه آشنا باشه تو سایت

خودت تصور کن خوب چجوریه  خخخ

‏من‌ گفته بودم که اذیتم نکن، من زخمی اومده بودم پیشت.....)🥲

من برام قبلا مهم بود الان دیگه چون میدونم اونم ناراحت میشه دلم خنک میشه

منم دقیقا از وقتی عوضشو در میام دلم خنک میشه قشنگ اون حس بی ارزش بودنو حس میکنه اونم 

شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

تعیین جنسیت که کار خودش بوده 😂

اره خب😂😂

ن مثلا ی جعبه بگیرم توش جوراب بچگونه و پستونک اینا ب رنگ جنسین نی نی بزارم قافلگیرش کنم

البته فعلا خودمم نمیدونم چیه😂😂😂

لطفا لایک نکنید❤

وای اره کفشم خوبه😍😍😍😍😍😍😍😍

اینکارو کنی بلندت میکنه تو هوا میچرخونه🥺🤣🤣

من اگه شوهر داشتم و ازش حامله بودم داخل یه جعبه ی کوچولو کفش بچگونه میزاشتم بعد سونوگرافیمو کادو پیچ میکردم میدادم بهش که سوپرایزش کنم😂

اینکارو کنی بلندت میکنه تو هوا میچرخونه🥺🤣🤣من اگه شوهر داشتم و ازش حامله بودم داخل یه جعبه ی کوچول ...

ن اخه بارداریمو میدونه 

فعلا از جنسیتش بی خبریم 

هفته بعد نوبت انتی دارم میگن ۸۰ درصد مشخص میشه جنسیت بچه 😁😁😁😁

لطفا لایک نکنید❤

اینکارو کنی بلندت میکنه تو هوا میچرخونه🥺🤣🤣من اگه شوهر داشتم و ازش حامله بودم داخل یه جعبه ی کوچول ...

هی خواهر این برا لاغراست  من یکم اضافه وزن دارم بنده خدا نصف میشه😂😂😂😂😂😂😂

لطفا لایک نکنید❤