2777
2789
عنوان

من از مرد غیرتی خوشم میاد برعکس همهه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 61 پست
آخی🥺عزیزم عشقتون پایداردعاکن منم یه شوهر داشته باشم که اینجوری باشه

الهی آمین🙏

همیشه دعا میکنم دخترام با کسی ازدواج کنن که مثل پدرشون باشه

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آرشام تهرانی مدنظرته 😂

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

غیرت برات بد تعریف شده  عدم اعتماد به معنی غیرت داشتن نیست 

البته اکثر پسرای الان بی غیرتن طرف از گذاشتن فیلم رقص زنش تو اینستا پول درمیاره 🥴

🇵🇸🇵🇸اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                   ❌تعلیق نیستم ولی دیگه فعالیتی ندارم برای همیشه❌                                                        

😳😳😳😳 اینجور مردی یه مزاحم بهت گیر بده شوهرتو صدا کنی خوبه بگه به من ربط نداره؟؟؟؟؟؟

مزایمان گیر بده خودت باید از خودت مراقبت کنی 

خواستی پیر بشی با همچین مردی ازدواج کن 

زیر یه سقف نرفتی که اینجوری میکی 

زندگی به کامت سیاه میشه 

مرد غیرتی بد دلم میشه

روزمه چی گیر بده بگه خونه مامانت من میبرمت 

😳😳😳😳 اینجور مردی یه مزاحم بهت گیر بده شوهرتو صدا کنی خوبه بگه به من ربط نداره؟؟؟؟؟؟

هیچ مردی نمیگه بع من ربطی نداره ..احتمالن تعریف هر کسی از غیرت متفاوت فکر نکنم هیچ خانمی راضی باشه که براش مزاحمت ایجاد بشه و همسرش عکس العملی نشون نده

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
آرشام تهرانی مدنظرته 😂

نه بابا ارشام که گل 😍😍😍😅منظورش اصغر سگ سبیل😆

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
هیچ مردی نمیگه بع من ربطی نداره ..احتمالن تعریف هر کسی از غیرت متفاوت فکر نکنم هیچ خانمی راضی باشه ک ...

درسته خودمون خانومیم ولی بعضی جاها دوست داریم هم بگیم به تو چه هم بگیم حمایت کن

غیرت برات بد تعریف شده عدم اعتماد به معنی غیرت داشتن نیست البته اکثر پسرای الان بی غیرتن طرف از گذا ...

منم میگم مثل ماست نباشن وگرنه گیر الکی بده رو هیچکس دوست نداره