2777
2789

چرا جدیدا مردا اوپن مایند شدن قبلا حساس بودن قبلا یه خواستگار داشتم وقتی ۱۶ سالم بود غیرتی بود میگفتم بو عقب مانده ای تو الان دلم همونو میخواد  تعریفم از غیرت :

رو لباس پوشیدن تا حدودی حساس باشه نه اینکه بگه فقط چشات معلوم باشه ...معمولی 

تنهایی نزاره برم خرید 

انقدر تیز باشه که اگه فامیلی هیز بود یا نگاه چپ کرد بهم از من محافظت کنه 

دوستان نمیگم محدودم کنه ها فقط رو یه سری چیزای جزئی ک حکم حمایتی دارن خوب عمل کنه تیز باشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این چیزایی که گفتی محدود کردنه دیگه تو خودت باید تفکر اینو داشته باشی چطور لباس  مناسب بپوشی همسر غیرتی فقط از دور شاید برای بعضی ها قشنگ باشه 

منتظر نباش زندگی به تو معنا بده !بلند شو و زندگی رو معنا کن .برای اینکه تکیه گاه کسی باشی،برای اینکه با قدرت از جات بلند شی،برای اینکه به هدفت برسی،برای اینکه مفید باشی حداقل واسه خودت،- باید از بهونه هات قوی‌تر باشی  💚>>امروز رو خوب بساز تا فردای عالی‌ای داشته باشی(:'🌱
من از اینجور مردا بدم میاددوس دارم شوهرم با هیچ چیزم کار نداشته باشه و کاملا و از هر نظر آزادم بزاره

😳😳😳😳 اینجور مردی یه مزاحم بهت گیر بده شوهرتو صدا کنی خوبه بگه به من ربط نداره؟؟؟؟؟؟

😳😳😳😳 اینجور مردی یه مزاحم بهت گیر بده شوهرتو صدا کنی خوبه بگه به من ربط نداره؟؟؟؟؟؟

اون چیزی که شما میگی بهش میگن‌ محدود کردن نه غیرت

غیرت کلا یه چیز دیگه‌س

قوی!منتظر معجزه! 

من که اصلا خوشم نمیاد و پوششم یا رفت و آمدم جوری که نیاز به گوشزد نباشه چون اگه همسرم مثل بچه ها امر ...

من اون جذبه ای که بعضی مردا دارن تیزن نسبت به اطراف رو خیلی دوست دارم وگرنه محدود کردن رو هیشکی نمی‌خواد 

می‌دونم شاید بی ربط باشه ولی از کسی انتظار محافظت نداشته باش

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن❌ کالیگولا شده یه هیولا ❄️Anyone who hurts the monster will have to pay a price ❄️مراقب خودت باشه تو تنها تکه باقی مانده از منی  🪽 این نیز بگذرد غصه نخور✨ خدا رو از یاد نبر✨