2777
2789
عنوان

ماستوپرت کردم طرف شوهرم

252 بازدید | 20 پست

خواهر شوهرم خونه ما بود امروز من کلی زحمت کشیده بودم غذا درست کرده بودم

خواهر شوهرم کوچیکه و خیلی هم دوسم داره

شوهرم ۲۴ ساعته سرش تو گوشیشه و یجا مونده 

بهش گفتم پاشو بیا غذا بخوریم نیومد 

هی اروم صداش کردم نیومد خواهرشم بهش گف ولی هس میگف میام و نمیومدمن همینجوری با شوخی بلند صداش کردم فلاااانی جون بیاااا دیگ مردیم از گشنگی 

پاشد اومد گف دهنمو سرویس کردین و... بعد من باز با خنده بلند گفتم چرا نمیای خب دوساعته گشنمونه

برگشت بهم گف بتو ربطی نداره عررر میزنی همش 

خیلی اعصابم خورد شد ماستی ک تو دسم بود پرت کردم دست خودم نبود اصلااا

هر چی از دهنش درومد گف غذاشو خورد و خابید و قهر کرده باهام 

بنظرتون بگم بهش رفتارش اشتباه بوده یا منم قهرکنم باهاش؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حق با شما بوده ولی دلیل نمیشده ماست و پرت کنی 

جفتتون باید خودتون رو کنترل کنید

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

رفتار تو هم به اندازه خودش اشتباه بوده 

پنجاه پنجاه هستید فعلا 

بهتره جای اینکه دنبال مقصر باشی هم به خودت هم به شوهرت یاد بدی که جلوی غریبه ها مخصوصا وقتی مهمون داری و مهمونی رفتید نباید بحث و دعوا داشته باشید

درد و دل هاتو به سنگ بگو اما به شوهرت و نی نی سایتی ها نه😬😬کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

گفتی ماست پرت کردی خندم گرفت

یاد آبجی فرخنده تو سریال مسافران افتادم منم😂😂دیس برنجو زد تو صورت شوهرش

درد و دل هاتو به سنگ بگو اما به شوهرت و نی نی سایتی ها نه😬😬کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

بهت بی احترامی کرده، قهرم کرده؟

اگه بگم بهم بی احترامی کردی هیچ وقت حرفمو قبول نمیکنه و بدتر میکنه

کلا همیشه انگار تقصیر منه همه چی 

اصلا نمیدونم چیکنم