2777
2789
عنوان

یه بچه گربه دیدم چشاش پره عفونت

| مشاهده متن کامل بحث + 2910 بازدید | 302 پست
عزیزم ارتباطات تو همه دنیا کلید موفقیته. برو از کسایی که یال ها آمریکا زندگی کردند بپرس بهت میگن

اِوا چرا حرف آمریکا رو میزنی دوکی!

آخه اونا با سر باز تو ساحل عکس میگیرن!

🧝🏻‍♀️🧚🏻‍♀️

نه عزیزم. اتفاقاً خوبم کمک میکنیم. ولی قرار نیست آدم کل سرمایشو بده به فقرا که! مگه من امام معصومم؟

نه نه شما برو بخواب رو تخت تو هتل عربا بیان.... اره خب نباید بدی پولتو
چقد تو ادمه دروغگوی کثیفی بودی واقعا
چقد شماها کثیفین واقعا
فقط باید سپردتون به خدا هیچکس از پسه شماها برنمیاد حاجی مریضین مریض

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه عزیزم. اتفاقاً خوبم کمک میکنیم. ولی قرار نیست آدم کل سرمایشو بده به فقرا که! مگه من امام معصومم؟

اِوا شما که اون بچه های معصوم و بی سر پرست خیلییی براتون مهم بود هیچ میدونی روزی چند تا بچه تو ایران از گشنگی میمیرن؟

🧝🏻‍♀️🧚🏻‍♀️

عزیزم مثال زدم. گفتم تو همه دنیا ارتباطات حرف اولو میزنه. حتی تو همون آمریکا.

مرگ بر امریکا حاج اقا مرگ بر اسرائیل
رسیدما بهت یکم فعالیتتو بیشتر کن همش شده سی تا اسکرین کمه

نه نه شما برو بخواب رو تخت تو هتل عربا بیان.... اره خب نباید بدی پولتوچقد تو ادمه دروغگوی کثیفی بودی ...

واقعاً نمیفهمم چرا انقد عصبی شدی تا گفتم اومدم سفر!!! حرفای زشت و بی ربط میزنی!

اِوا شما که اون بچه های معصوم و بی سر پرست خیلییی براتون مهم بود هیچ میدونی روزی چند تا بچه تو ایران ...

هر انسانی باید در حد توانش کمک کنه عزیزم. منم این کارو انجام میدم اکه خدا قبول کنه. شما هم انجام بده. شاید ارزش جونشون بیشتر باشه از سگ

واقعاً نمیفهمم چرا انقد عصبی شدی تا گفتم اومدم سفر!!! حرفای زشت و بی ربط میزنی!

ای وای اخه حسودیم شد بهت 

دلم خواس منم رو تخت به عربا‌...

گلم من از صفه اوله دارم با تو همینجوری حرف میزنم

کلاس چندمی که هنوز به زور میخوای پز بدی؟

بابا بخدا ما به اون پولای حروم شماها که البته ندارید فقط توهمتونه حسودیمون نمیشه

ما به این حجم از بی عقلیه شما حسودیمون میشه انسانای پیشرفته به حساب میاید از لحاظ نداشتن مغز

الان میخوای با این اسکرین ها تاپیک پر بازدید بزنی عزیزم؟ حس میکنی دزد گرفتی؟

نه داداش تاپیک چیه

اینیستا وایرالت میکنیم بری تو بی بی سی حال کنید همتون

خدارو چه دیدی شایدم باعث خیر شدی اونی که خیلی وخته منتظرشیم شد 

چون هیچکودومتون تاحالا انقد واضح افکار کثافت و لجنتونو به تصویر نکشیده بودین نم پس نمیدین که 

تو ولی معلومه خوب اموزش ندیده بودی

اشکال نداره 

بگم گونیت چه رنگی باشه؟

ای وای اخه حسودیم شد بهت دلم خواس منم رو تخت به عربا‌...گلم من از صفه اوله دارم با تو همینجوری حرف م ...

عزیزم همین اسکریناتو به بقیه نشون بدی همه میفهمن کی داره میسوزه. دوستت دارم 😘😘

هر انسانی باید در حد توانش کمک کنه عزیزم. منم این کارو انجام میدم اکه خدا قبول کنه. شما هم انجام بده ...

بر منکرش لعنت داشته باشم میدم نداشته باشم یه تیکه از غذای خودمو از سفره میدم به سگ لعنت به آدم بی وجدان خدا نشناس که جون موجود زنده رو میگیره

🧝🏻‍♀️🧚🏻‍♀️

هر انسانی باید در حد توانش کمک کنه عزیزم. منم این کارو انجام میدم اکه خدا قبول کنه. شما هم انجام بده ...

اون سگ ارزشش از تو بیشتره میدونی که؟پس  ی چن ماه از سفرای سیاحتیت دور دنیا کم کن )البته توهماتت( خودت به بچه بی سرپرستا برس خب؟ ثوابشم همرو با خودت ببر اون دنیا 

بوس

عزیزم همین اسکریناتو به بقیه نشون بدی همه میفهمن کی داره میسوزه. دوستت دارم 😘😘

اره خب 

تو:/ 

من دارم از سفرای خیالیم میگم؟ بو سوختگیت سایتو ورداشته 

من ندارم عوق:/

نه داداش تاپیک چیهاینیستا وایرالت میکنیم بری تو بی بی سی حال کنید همتونخدارو چه دیدی شایدم باعث خیر ...

شما میخوای واسه من گونی بخری عزیزم؟ :)) حیف که آدمی که اهل سوءاستفاده از توانایی هام باشم نیستم.