2777
2789
عنوان

یه بچه گربه دیدم چشاش پره عفونت

| مشاهده متن کامل بحث + 2909 بازدید | 302 پست
فدات شم تو چرا انقد بددهنی؟

متاسفانه شما حتی معنیه واژه هارم نمیدونید بد دهنی این نیست به هرحال و منم با حرفه بی اهمیته شما بد دهن نمیشم اما خب متاسفانه شما بد ذهن هستید و هیچوقتم درمان نمیشید از این بابت بهتون تسلیت میگم

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

برای همین گفتم بچه. چون بچه هم نمیتونه از خودش دفاع کنه. حالا اگه تو واست جون یک سگ از یک بچه بیشتر ...

بچه ی انسان ننه بابای بی مسئولیت داره من متاسفانه کاری از دستم برای اونا برننیاد و هیچ وقت نگفتم حیوون از آدم مهمتره تو همینطور برای خودت میبری و میدوزی.

فکر کنم کلا ضدحیوونی از حیوون ها خوشت نمیاد چون من وقتی وسعم نمیرسه به بچه ی آدم کمک کنم حداقل میتونم به این حیوون ها کمک کنم نه؟تازه اینا مظلوم تر از آدم هان واقعا خیلی مظلومن دل آدم براشون میسوزه تو چجور آدمی هستی دیگه

اولین بار که چشم هام رو به دنیا باز کردم والدینم رو دیدم اولین قدمم رو برداشتم اولین کلمه رو گفتم چیزای رنگارنگ دیدم آسمون دیدم خورشید دیدم و...دومین بار که چشمم رو به دنیا باز کردم برای اولین بار رفتن به مدرسه رو تجربه کردم با دوستام تو حیاطمون از صبح تا شب بازی کردم کارتون دیدم روز شماری میکردم که کی باز تابستون میشه برم خونه دایی با دختر دایی بازی کنم وقتی والدینم برام چیز های خوشمزه میخریدن ذوق میکردم تنها آرزویی که داشتم این بود که مثل بچه های دوروبرم تبلت داشته باشم و...سومین بار که چشم هام رو باز کردم دنیا کم کم رنگ و روشو از دست داد همه جا خاکستری و سرد شد اولین تار موی سفید رو توی موهام دیدم با اینکه سنم کمه! برای اولین بار به این فکر افتادم که یه چیزی توی زندگیم درست نیست... دنیا به اون چیزی که تصور میکردم نیست...یه چیزی رو ندارم...ایندفعه باید به خدا میگفتم اون چیز رو بهم بده برعکس دفعه های قبل که آرزو و خواسته‌م رو به مامانم میگفتم.ولی نمیدونم چرا هر چقدر با خدا حرف میزنم به درخواستم توجه نمیکنه؟یا نشونه ای از اینکه درآینده به اون خواسته‌م رسیدم نمیده؟شاید صدام رو نمیشنوه؟! احساس میکنم هر چه قدر دست و پا بزنم وضعیت بدتر میشه و من بیشتر غرق میشم و بدتر اینکه هیچ کس از اون چیز هایی که توی دل و ذهنمه خبر نداره و درکم نمیکنه🙂🖤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بچه ی انسان ننه بابای بی مسئولیت داره من متاسفانه کاری از دستم برای اونا برننیاد و هیچ وقت نگفتم حیو ...

حیوونا برای آدما آفریده شدن. گوسفند، بز، بره. خودت گوشت نمیخوری خانوم حامی حقوق حیوانات؟😂😂😂😂

حیوونا برای آدما آفریده شدن. گوسفند، بز، بره. خودت گوشت نمیخوری خانوم حامی حقوق حیوانات؟😂😂😂😂

گوشت سگم مصرف میکنید شما درسته؟

متاسفانه شما حتی معنیه واژه هارم نمیدونید بد دهنی این نیست به هرحال و منم با حرفه بی اهمیته شما بد د ...

آها پس این که به یکی بگی نفرت انگیز و ایشالا همتون منقرض شین و حرفای دیگه، اسمش بددهنی نیست 😂😂 والا هرکس صحبتهای ما رو بخونه متوجه میشه کی فرهنگ و ننطق داره و کی فقط بلده توهین کنه

گوشت سگم مصرف میکنید شما درسته؟

قرار نیست حتماً گوشتشونو مصرف کنیم. ارزششون پایینه. من تا حالا بار ها سگای تصادفی رو دیدم ولی دلیل نمیشه بخوام درمانشون کنم. همون بهتر که بمیرن گوشه خیابون که زن و بچه مردمو گاز نگیرن

اسی جان ادرس جایی که دیدیو اگه بدی به اون دوستمون میان میبرنش یا زنگ بزنی به دامپزشکی
و اینکه از سوپرمارکتا یه قوطی خالی میتونی بگیری به نسبت اندازه ی بچه گربه هه اگه جا داشت برا رفتنش داخ قوطی که هیچی نداشت قوطیو ببر خونه یه مستطیل ببنر از توش درار که بتونه بره داخلش بعد داخلش پارچه یا لباس که نمیخواید بزار گربه رو بزار توش توی بیرون یه جایی بزار برفو بارون نبینه زیر دیواری جایی نمیدونم اون قطره رم بنداز واسش باز اگه بتونی ادرسشو بدی و یا خودت ببری بدیش به دامپزکش خیلی خوب میشه

چرا تو همه چیز رو با هم قاطی میکنی؟

من کلا از گوشت بدم میاد و فقط تو مهمونی ها گوشت میخورم و با هر لقمه گوشتی که میخورم به این فکر میکنم این از تن یه حیوونی که قبلا زنده بوده و ازش تشکر میکنم.

به تو هم ربطی نداره دفعه بعد با بی احترامی جوابتو میدم

اولین بار که چشم هام رو به دنیا باز کردم والدینم رو دیدم اولین قدمم رو برداشتم اولین کلمه رو گفتم چیزای رنگارنگ دیدم آسمون دیدم خورشید دیدم و...دومین بار که چشمم رو به دنیا باز کردم برای اولین بار رفتن به مدرسه رو تجربه کردم با دوستام تو حیاطمون از صبح تا شب بازی کردم کارتون دیدم روز شماری میکردم که کی باز تابستون میشه برم خونه دایی با دختر دایی بازی کنم وقتی والدینم برام چیز های خوشمزه میخریدن ذوق میکردم تنها آرزویی که داشتم این بود که مثل بچه های دوروبرم تبلت داشته باشم و...سومین بار که چشم هام رو باز کردم دنیا کم کم رنگ و روشو از دست داد همه جا خاکستری و سرد شد اولین تار موی سفید رو توی موهام دیدم با اینکه سنم کمه! برای اولین بار به این فکر افتادم که یه چیزی توی زندگیم درست نیست... دنیا به اون چیزی که تصور میکردم نیست...یه چیزی رو ندارم...ایندفعه باید به خدا میگفتم اون چیز رو بهم بده برعکس دفعه های قبل که آرزو و خواسته‌م رو به مامانم میگفتم.ولی نمیدونم چرا هر چقدر با خدا حرف میزنم به درخواستم توجه نمیکنه؟یا نشونه ای از اینکه درآینده به اون خواسته‌م رسیدم نمیده؟شاید صدام رو نمیشنوه؟! احساس میکنم هر چه قدر دست و پا بزنم وضعیت بدتر میشه و من بیشتر غرق میشم و بدتر اینکه هیچ کس از اون چیز هایی که توی دل و ذهنمه خبر نداره و درکم نمیکنه🙂🖤

قرار نیست حتماً گوشتشونو مصرف کنیم. ارزششون پایینه. من تا حالا بار ها سگای تصادفی رو دیدم ولی دلیل ن ...

حرفات انقد زشتو کثیفه که برای خوندشونم رغبتم نمیشه
همونجوری که گفتم هیچوقت قرار نیست درمان شی و واقعا الان خدارو از ته قلبم شکر کردم که مثله تو نیستم!
کاش بری به همون بچه های بی سرپرست برسی واقعا حالم بهم خورد ازت
ضمنا در برابر شماها من خوش دهنیم نمیاد حقیقتش
چون لایق نمیبینمتون

چرا تو همه چیز رو با هم قاطی میکنی؟من کلا از گوشت بدم میاد و فقط تو مهمونی ها گوشت میخورم و با هر لق ...

بیخیال بحث کردن باهاش بی فایده اس مریضن این جور ادما خوب میشناسمشون حتی از سرطانم لاعلاج تره مریضیشون

چرا تو همه چیز رو با هم قاطی میکنی؟من کلا از گوشت بدم میاد و فقط تو مهمونی ها گوشت میخورم و با هر لق ...

مگه من بهت بی احترامی کردم که تو میخوای بی احترامی کنی؟ گوشتشو میخوری و ازش تشکر میکنی؟😂😂 خودت از این حرف خندت نمیگیره؟ حیوونا واسه لذت ما آفریده شدن. من خودم عاشق گوشت بره ام. تا حالا شده که رفتم بره رو زنده خریدم همونجا دادم واسم ذبحش کردن که تازه باشه چون اونا واسه لذت ما آفریده شدن. نکنه به خدا هم ایراد میگیری؟

قرار نیست حتماً گوشتشونو مصرف کنیم. ارزششون پایینه. من تا حالا بار ها سگای تصادفی رو دیدم ولی دلیل ن ...

واقعا برات متاسفم که انقدر ضد حیوونی احساس و عاطفه کجا رفته به قول خودت که انسانی انسانیتت کجا رفته؟مطمعنا برای آدم ها هم دلت نمیسوزه اگرم بسوزه فقط ظاهری از بس که سنگدلی

افتخار به نداشتن قلب و وجدان
هیچ مریضیی لاعلاج تر از این نیست

حرفات انقد زشتو کثیفه که برای خوندشونم رغبتم نمیشههمونجوری که گفتم هیچوقت قرار نیست درمان شی و واقعا ...

متاسفانه تنها چیزی که تو جوابات نمیبینم منطق هست عزیزدلم. اگه یه روز بهت همین سگ ها حمله کردن پاچه تو گاز گرفتن پاتو زخمی کردن متوجه حرفم میشی. برای من که جونشون یک هزارم انسان هم ارزش نداره

مگه من بهت بی احترامی کردم که تو میخوای بی احترامی کنی؟ گوشتشو میخوری و ازش تشکر میکنی؟😂😂 خودت از ...

فکر نکنم حق اوردن اسم خدارو هم داشته باشی از خدا فقط خمو راست شدن براشو گفتن ذکرای دروغی و ظاهری رو یاد گرفتن امثاله شما
حقیقتا از ی طرفم دلم برات میسوزه
مثله زندونیی هستی که عاشق زنجیراشه
و گفتن از ازادی ام براتون بی فایده اس
یه همچین ادمایی هستین شماها
هرچند
حیف اسم آدم...