2777
2789
عنوان

چرا تاپیک کاربر موردعلاقتون

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 42 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اشتباه میکنی

پس چرا اینکارو کردن؟ 

کی میاد کامنت عادی پاک کنه 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
چون این تاپیک ها اغلب به توهین و جنجال منجر میشهارزش افزوده ای هم نداره

ارع بودم تو اینجور تاپیک ها ولی برام عجیب بود جزو داغ ترین های ۲روز گذشته بود و ترکیده بود بعضیا واقعا دلشون سیاهه فقط چون اینجا شناسایی نمیشن ذات واقعیشونو نشون میدن وگرنه اینا همونایین که تو زندگی واقعی به اینو اون عشقم و عزیزم میگن تا خودشونو با شخصیت جلوه بدن

متاهل🧸

عاخه چرااااحس فضولیم گل کرده بدونم چخبر بوده🤣🤦‍♀️دست ب دست کنین پربازدید شه بیان تعریف کنن🤣🤣

هر از گاهی همچین تاپیکی زده میشه و اکثرا تهش دعوا و تعطیل 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
سوالی بود جملمخب چرا ترکید بگوووو😁🩷

آها از اون لحاظ

نمیدونم یه پست گذاشتم رفتم

صفحات اول دیگه اطلاع ندارم

چطور مگه

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

آها از اون لحاظنمیدونم یه پست گذاشتم رفتمصفحات اول دیگه اطلاع ندارمچطور مگه

تو داغ ترین ها هست میزنی روش میگه تاپیک تعطیل شده براهمین کنجکاو شدم چه جنجالی به پا شده که تا داغ ترین ها اومده و ترکیده🤣🤦‍♀️

البته ناگفته نماند الان استارتر همون تاپیک دوباره تاپیک زدن و ترکید🤣🤦‍♀️

متاهل🧸

تو داغ ترین ها هست میزنی روش میگه تاپیک تعطیل شده براهمین کنجکاو شدم چه جنجالی به پا شده که تا داغ ت ...

آخه بگو چه داره مگه☹☹☹

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌