2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی بده حتما بهش بگو نکنه اینکارو

بخدا صدباااار بهش گفتیم

یکبار بخاطر این حرکتش دعوای شدید خونه مون راه افتاد و بابام مامانمو از خونه پرت کرد بیرون

اما عجوزه خانم عقل نداره

باز اینکارای چندش آورش رو میکنه

خیلی قشنگه که شما چشمتونو باز کنید و عقلتون رو بکار بندازین انتخاب اشتباه نکنید 

در ضمن مردم انقدر پر توقع و ناسپاس شدن با هر کس ازدواج کنن میگن پشیمونیم 

از چشم بدم میترسن خوشیهاشونو نمیگن بدی های رو همه جا پخش میکنن 

دست همچین مادر بزرگی رو باید بوسید و ازش تشکر کرد 

اینو نزارین از خونه بره بیرون با ی چیزی سرگرمش کنین یا اگه شوهر نداره شوهرش بدین

مگه کسی حریفش میشه

با عصاش تاحالا چندبار تو سر خاله هم زده چون میخواستن مانع بیرون رفتنش بشن

+اتفاقا چند وقتی هست خاله هام میگن باید مامان رو شوهر بدیم ولی مامان بزرگم هشتاد و خورده ای سالشه

وضع مالی شم اصلا خوب نیست که کسی بخاطر پول بیاد بگیرتش

بخدا صدباااار بهش گفتیمیکبار بخاطر این حرکتش دعوای شدید خونه مون راه افتاد و بابام مامانمو از خونه پ ...

وا بابات چکار مامانت داره ب مامان خودش چیزی نمیگه چرا؟

هر چه گویی آخری دارد بجز از حرف عشق

مادر بزرگ منم همینه همه خواستگاراشم بدرد نخورن مثلا مامانم طلاق گرفت یه شرکت نفتی و یه دکتر خواستگاریش کرده بودن ....  ولی مامانم میگه عصری یهو اومد تو خونه گفت خواستگار برات اوردم انگار از بقالی اوردتش میگه پیر مرده کثیفو چروکیده بود که از قضا زن هم داشت ولی پیر بود میگه گفت لنج دارم و برات خونه جدا میگیرم . مامانم میگه من فقط سکوت کردم و مادر بزرگت فهمید دارم منفجر میشم قبل از اینکه با جارو بیوفتم دنبال پیر مرده بهش گفته خب بیا برو دخترم تورو دید اگر خواستت من میام دنبالت   

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
خیلییییییییییییی سمه تو محل برا من آبرو نذاشته دلم میخواد از این شهر فرار کنمنمیخوام کسی بدونه نوه ...

کاش باهاش حرف بزنی

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

اره اسی راس میگه برو هر کی پدربزرگ مجرد داره شماره مادربزرگتو بده بهش😂

قبلا با داداشم تو فکرش بودیم

اما مامان بزرگ من خیلی سنش زیاده(زمان رضاشاه بدنیا اومده)

به شدت غرغرو و بداخلاق هست

وضع مالیش هم اصلا خوب نیست(خونه و ماشین و زمین و... نداره...کلا چیزی به اسم خودش نیست)

بعید میدونم کسی بیاد سراغش:/

هیچیمن بگیر‌نبودمبعد ایشون هی میگفت چشماتو باز‌کندختر خوب زیادهو...بعد آخر گفت الان نوه من مجردهنمید ...

باور کن نوش روحشم خبر نداره و اصلا هم راضی نیست 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .