2777
2789
عنوان

کنکوریا بیایین یک لحظه

35 بازدید | 4 پست

برای شیمی چه کتاب تستی پیشنهاد میدین؟ خودم ایکیو دارم چاپ 401 و مسایل خیلی سبز چاپ 402 ولی مسایل خیلی سبز سوالاش خیلی سطح بالاس

واینکه ایکیو قدیمی نشده؟

برای زیست ایکیو میزنم و پینوکیو نمیزنم بنظرتون اوکیه؟

اگر امضا منو میبینی لطفا برام دعا کن معلم شم..تونا امیدی مطلقم  

من برا شیمی مسایل میزنم ای کیو اصلا سوالاش مث سوالای کنکورو ازمون نیست اصلا

زیست هم پینوکیو میزنم با ازمون . 

ای کیو غیر منطقی سطح سوالاش بالاس بدرد اونایی ک میخوره چن تا کتاب زدن الان فقط دنبال نکته های ریزن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من برا شیمی مسایل میزنم ای کیو اصلا سوالاش مث سوالای کنکورو ازمون نیست اصلازیست هم پینوکیو میزنم با ...

یعنی برای زیست ایکیو نزنم؟ چجور مشاورم میگف ایکیو باعث تسلطط میشه؟ من پینوکیوهم دارم ولی چاپ 400 میترسم قدیمی شده باشه برای زیست با ایکیو شروع کردم

اگر امضا منو میبینی لطفا برام دعا کن معلم شم..تونا امیدی مطلقم  

یعنی برای زیست ایکیو نزنم؟ چجور مشاورم میگف ایکیو باعث تسلطط میشه؟ من پینوکیوهم دارم ولی چاپ 400 میت ...

سلیقه ایه ب سطح درسیه خودتم بستگی داره من برا زیست ای کیو زدم دیدم نکته هاش افراطیه تایمم زیاد میگیره . برا همون پینو میزنم با قلمچی ماز امسال و سالای قبل . 

نه نزن . فصل هفت یازدهم از پایه عوض شده فصل یک دوازدهم هم خیلی چیزا اضافه شده با ای کیو راحتتری همونو بزن نکته هاش خیلی خوبن