2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا هیچکس زشت نیافریده همه مخلوقات خدا زیبا هستن چ از باطن بخواد باشه چ از ظاهر این تویی که زیبایی خودتو میسازی و تصمیم میگیری چ شکلی باشی اگه اعتماد به نفس داشته باشی زیبا آرین دختر روی زمینی این که هوتو باور داشته باشی به خودت ایمان داشته باشی خودت خودتو دوست داشته باشی اینه که توی جمع هم تو رو زیبا نشون میده .

فیلم دختر قد بلند رو ببین

خودت رو دوست داشته باشه 

زشتی و زیبایی یه چیز نسبیه و معیار ثابت و معینی نداره 

منظورم اینه اگر کسی از دید من زیبا باشه لزوما از دید همه زیبا نیست چه بسا خیلیم معمولی باشه 

پس خودت رو دوست داشته باش یقیناً تو هم زیبا هستی فقط نگاه به خودت و تغییر بده و اعتماد به نفس داشته باش

حالا بگو چی قبول شدی؟

کاربری دست منو دختر خالمه که من دانشجو هستم و اون نیمه دانشجوچون  داره واسه کنکور میخونه ولی یه ترم مرخصی گرفته مثل قبلاً خود من 😄پس لطفاً نگید چرا تاپیکا کمی متناقضه مرررررسی ♥️
خودت رو دوست داشته باشه زشتی و زیبایی یه چیز نسبیه و معیار ثابت و معینی نداره منظورم اینه اگر کسی از ...

پزشکی تعهدی .تو گروه تلگرام که دخترا خیلی خوشگلن کلا نابود شدم .دماغ بد ابرو های بد عینک ضخیم

چقد ظاهر رو توجه میکنی ‌.. حکمت خداس هر کسی رو یه جور افریده .همین که آراسته باشی کافیه قرار نیس همه زیبا باشن چون مطمئنا یه زیبا تر از هر زیبایی پیدا میشه .اخلاقت اگه خوب بود رفتارتم بیست  بود هم   دوستات هم بهت احترام‌میزارن هم کسی به چشم زشت بهت نگاه نمیکنه  اینقد به خودت تلقین نکن که زشتی  باعث میشه بقیه هم از این طرز فکرت سواستفاده کنن... اگه زشت باشی خدایی نکرده صورتت سوخته باشه نمیدونم پیسی داشته باشی چی ؟ یه کم تفکر یه کم شکر سلامتی ..قدر نمیدونی  یه سر تا بیمارستان برو  .‌از یه آدم مریض بپرس آرزوش چیه ؟حتما میگه فقط سالم باشم آرزویی ندارم دیگه 

اگ ادمی هستی که لاغر هستی  بعدا که چاق شدی قیافت جذاب‌تر و زیباتر میشه.....