2777
2789
عنوان

خیلی سخته که هشت سال و نیم دردی داشته باشی که هیچکس ابدا نفهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 2917 بازدید | 152 پست

چی شده عزیزم 

منم مشابه شما یه موضوعی اذیتم میکنه که اصلا دوس ندارم کسی بفهمه تو مهمونیا خودمو عالی نشون میدم 

برا همون همیشه بعد مهمونیا از شدت فشار حالم بد میشه و کلا افسرده میشم

کاش میشد از ته دل شاد بود نه وانمود کردن الکی

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
برا مشکل اضطرابت ؟

جنرال و سوشال انزایتی که دارم دارو هم گرفتم مصرف نمی کنم ولی

یکی از بزرگترین دلایل اوج گرفتن و شدید شدن اضطرابم همین لامصبه! فقط دو هفته تو ماه زندگی می کردم که الان اونقدر وسواس و ترسم زیاد شده ازش که همششش دارم اذیت می شم

کاربر jouojouo هستم؛ روی این کاربری می‌تونم تاپیک بزنم!:) اما اگه خواستین سوالی بپرسین راجع به اوتیسم یا درخواست دوستی بدین به همون اکانت بدین چون با این اکانت زیاد آنلاین نمی‌شم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید یکی اینجا مثله تو بود

من با عادت ماهیانه مشکل دارم

واااقعا مشکل دارم

خیییلییی زیاااد

هیییچ وقت بهش عادت نمی کنم

خیییلی اذیتم می کنه

از بچگی این طوری بودم می گفتم بزرگ می شم خوب می شم ولی هیییچ وقت خوب که نشدم هیچچچ

همشششش دارم بدتر می شم همششش

کاربر jouojouo هستم؛ روی این کاربری می‌تونم تاپیک بزنم!:) اما اگه خواستین سوالی بپرسین راجع به اوتیسم یا درخواست دوستی بدین به همون اکانت بدین چون با این اکانت زیاد آنلاین نمی‌شم
چی شده عزیزم منم مشابه شما یه موضوعی اذیتم میکنه که اصلا دوس ندارم کسی بفهمه تو مهمونیا خودمو عالی ن ...

میشه توضیح بدین خب اینجوری ماهم کنجکاو شدیم که

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما
من با عادت ماهیانه مشکل دارمواااقعا مشکل دارمخیییلییی زیااادهیییچ وقت بهش عادت نمی کنمخیییلی اذیتم م ...

چرااااا از خون بدت میاد؟

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما
خب دارو هاتو بخور دختر...متوجه نمیشم..از چی میترسی؟

از پریود شدن

خاک تو سرم

ولی کاریش نمی تونم بکنم

هیچکس نمی تونه کمکم کنه که از این وضعیت بیام بیرون بعد 8 سال

آخه یکی نیست بگه زنیکه خررر همه این مشکلو دارن هیییچکس این طوری وحشت نمی کنه هیچکس اینقدررر خودشو اذیت نمی کنهه کی می خوای یاد بگیری پسسس

من با عادت ماهیانه مشکل دارمواااقعا مشکل دارمخیییلییی زیااادهیییچ وقت بهش عادت نمی کنمخیییلی اذیتم م ...

چرا فک میکنی خنده داره..من با دستگاه فشار خون..زودپز..و دوش آب پنیک میشدم...فک کن زود پز میدیدم چند ساعت یخ میکردم...خوب میشی..کتاب از حال بد به حال خوب رو بخون کمک میکنه..و ورزش کن

ی سری چیزا برا افراد عادی ولی همون عادی بودن امکان داره ی نفر رو اذیت کنه 

مثل همین عادت ماهانه ک میگی 

نمیدونم راه و درمانش چیه ولی کاملا درک میکنم حست چیه 

چون منم تو زندگیم کم اوردم خسته شدم نه راه پس دارم نه راه پیش

از پریود شدنخاک تو سرمولی کاریش نمی تونم بکنمهیچکس نمی تونه کمکم کنه که از این وضعیت بیام بیرون بعد ...

فقط با پریود مشکل داری یا چیز دیگه ای هم هست؟