2777
2789

عزیزان بخدا ما عقل داریم .از آسمون اومده که بهم بگه کی ازدواج میکنم؟قدش بلنده یا نه ؟ بهم میرسیم ؟نمیرسیم ؟کی میمیرم ؟ میشه بگی همسر آیندم غریبه س یا اشنا؟ کی حامله میشم جنسیت بچم ؟یکی میگفت مادر شوهرم کی میمیره اینو کجای دلم بزارم 😂

والا ساییدن کل تاپیکای سایت شده حس شیشم بسه🥴🥴🥴🥴🥴

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این سایت نمونه‌ی کوچک شده‌ی کشور خرافاتی ماست

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.