2777
2789

قبلا یکیشون و میشناختم 

یدنده وغیرتی و دست و دلباز بود عاشق هم بشن تا سرحد مرگ عاشقش میمونن (دوس پسرم نبود فکر بد نکنین)

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بی نهایت زن دوست 

ولخرج  فقط واس خانواده و مادروپدر

کاری مث لودر

اهل رفت و آمد 

و شب نشینی  البته با خانواده و زن و بچه. ن رفیق بازی تنهایی

خیلی خیلی داغ و ح ش ر 

کلا میمیرن واس زناشون  اگ دوسش داشته باشن

غریبه پرست هستن 

اهل کباب و مسافرت و خوراک خوب 

بدی هم ک بینهایت غیرتی بی نهایت  ک خسته میشی

و اهل دود و دم 

همسرم اهل لرستان  من تهران 

ب نظرم اگ با همشهری خودشون وصلت کنن عالیه  

من خوشم نمیاد دومادوم هست عصبی بد اخلاق و تند خو و حرف خودش مرد سالار  بی عرضه و من منم میکنه و مغرور و خودشیفته از درون تهی حالا همه مثل هم نیستن ولی اکثرن مرد سالارن حرف خودشونه

من خودم ترکم تو شهر لرها بزرگ شدم همسرم لک هست دانشگاهم تو شهر کرد خوندم برادرم شمال زندگی میکنه موقت ی مدتم جنوب کشور بوده 

همه جا همه جور آدم هست خوشگل زشت غیرتی بی رگ همه اینا بستگی ب فرهنگ یک خانواده داره فکر کن بیان بگن ایران همه ی جمعیتش ی طوری و هیچ تفکیکی ندارن نمیشه ک اینطور تو باید طرفتو خودت بشناسی ن از روی قومیت

من خوشم نمیاد دومادوم هست عصبی بد اخلاق و تند خو و حرف خودش مرد سالار بی عرضه و من منم میکنه و مغرو ...

هر قومیتی از نظر من باید با خودشون ازدواج کنن 

چون مثلا همینی که میگی از نظر خودشون شاید مرد سالار نباشن ولی از نظر یک فارس بسیار مرد سالار

میشه یه صلوات برای هدفم بفرستی؟ 🤍

عزیزم اولن بختیاری ها شاخه ای از قوم لرن من خودم لره بختیاری ام کلا لر ها چه کهکیلویه چه بختیاری چه ...

والا تا جایی ک یادمه اولین باره اینو میشنوم، بختیاری ها جدان لرها هم جدان، و لر بختیاری ام لر بزرگ بهشون میگم منم خودم لر بختیاری ام سمت دورود

شجره نامه ام داریم تا 15 نسل قبلمون رو نشون داده نوشته اسفندیار بختیاری