2777
2789

یعنی من از مادرشوهرم بگم تا همه تاپیک منو نگاه بندازین.

از ۱۴ سالگی تا الان همش خرج پوستم کردم ..

واقعا خیلی جاها رفتم الان ۳۵ سالمه و حای جوش دارم.

رفتم یه جایی که خیلی تعریف میکردن بهم ۱۰ جلسه وقت  داد جلسه لی ۱۵ ملیون .

الان کار خونگی انجام من این ۳۰ میلیون رو با زحمت جمع کردم و میخوام برم پوستم از جای جوش پاک کنم.

نمیخوام پولم هدر بره یه جای مطمئن میخوام یه دکتر پوست مطمئن در تهران.

خدایی اگه میشناسین معرفی کنین.ده بار تاپیک زدم اما یه جواب مطمئن نگرفتم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من ی کارو معرفی میکنم ولی عمری ، یه جا تو یاسوج هست لیزر انجام میده ، سخته ولی تا یک عمر از شر همه چی خلاص میشی ، ما خودمون شیرازیم ولی ۶ نفر از اعضای خانوادمون لیزر کردن پیشش یکیار ۳۵ میلیون ولی عمری بود من مامانم بعد از ۱۰ سال هرکس میبینتش میگن تو اصلا پیرنمیشی ، همون‌جوری حالا اینستا داری بزن clinic razz میادش بالا برو ببین نمونه کارهاشو ولی واقعا بهترین هستن توکارشون چیزی هم نیست یکنفر خوب بشه یکنفر بد همه عالی. دکتررازیانی ازبهتریناهستن مطمینم از خارج هم بری پیشش ولی ارزشش رو داره واقعا چون دیگه از همه جوره مطممئنی