2777
2789
عنوان

بنظرتون تصمیمم درست بود یا اشتباه

76 بازدید | 12 پست

یکی از اشناهای ما تو یه شرکت کارمیکنه برای من یه کار جور کرد تو اون شرکت چون نیاز مالی دارم شدیدا 

من هیچ سابقه ای ندارم بهم گفت اگه به رئیس شرکت بگی سابقه نداری بهت میگه اول چندماه بیا کاراموزی بدون حقوق 

تو به دروغ بهشون بگو که سابقه داری و چندجا کارکردی و حرفه ای هستی که از همون اول بهت حقوق بدن 

منم گفتم نمیتونم دروغ بگم و ممکنه بفهمن و اعتمادشونو بهم از دست میدن گفت نه من حواسم هست و اصلا نمیذارم که بفهمن خیالت صد در صد راحت باشه از این بابت 

گفتم نه اگه قراره بیام چیزی که واقعا هستمو بهشون میگم دروغ نمیگم و خلاصه قبول نکردم 

بنظرتون کارم احمقانه بود؟

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه کار درستی کردی اگر بگی کار میکردم میگن آدرس و شماره محل کار قبلیت بده اون موقع جه میخواستی بگی

آشنامون مسئول استعلام گرفتن این موارده 

گفت من برات استعلامو رد میکنم 

اگه میگفتن کجا کار کردی و خواستن تحقیق کنن چی ؟!کارت درست بود

اره دیگه استعلام میگیرن از قضا اشنای خودمون مسئول استعلام گرفتنه اونم گفت من استعلامو رد میکنم برات 

اما به هرحال اگه خودمو حرفه ای جلوه میدادم مدام استرس اینو داشتم که یه موقع نفهمن 

اگه هم چندتا سوال ازم میپرسیدن بلد نبودم

بنظرت اگه گفتن چندماه بدون حقوق بیا برم؟؟

اولش طی کن ....با اعتماد بنفس بپرس چند ماه دوره آموزشیه؟

زندگی مانند یک کتاب است؛ هر روز یک صفحه جدید می‌نویسی، اما فقط تو می‌دانی چه فصلی را می‌خواهی بسازی.