2777
2789

دوستانی که تاپیک قبلم رو نخوندن بخونن بیان این تاپیک تا متوجه ماجرا بشن

من وقتی مجرد بودم خیلی با مامانم بحثمون میشد مامانم مذهبی هستش یا یسری چیزارو میخاس بهم تحمیل کنه یام همش تن صداش بلند بود و غر غر میکرد خلاصه من کلافه بودم یکی از دلایل ازدواج کردنم فرار از اون محیط بود

حالا هم شوهرم که باهاش دوست بودم اینجوریه

شوهرم با اینکه حقوق خاصی نداره ولی اخر هفته ها از ٢ تومن پولی که میگیره ٢٠٠ میزاره جیبش باقیش میزنه برا من منظورم با هجون نداریش بخش بزرگیش به من اختصاص میده

حد اقلش اینکه ی شام و نهار خونست و موقع خواب، نمیبینمش زیاد و ارامش دارم توخونه تنهام ،اگه برگردم به خونه پدرم باز همون ماجراس +سرکوفت و احساس اضافی بودن

میگم دایورت کنم همه چیو بشینم زندگی کنم عروسیو کنسل کنم حالا که از چاله افتادم تو چاه ،نظرشما؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم طلاق بگیر

واقعا  مادرم برام غیر قابل تحمله یکی از دلاایل قوی من برای ازدواج زودی که کردم همین بوده . حتی الانم که ازدواج کردم چن بار طعنه زده که برات کاری نکردن طلای خاصیم نگرفتن اون موقع که طلاق گرفتنم میزنه تو سرم

فقط میخام برا خودم پس انداز جمع کنم یروز چیزی شد از خودم پول داشته باشم برنگردم

به طور کلی با مردی که کتک میزنه نباید زندگی را ادامه داد.

حالا خونه پدری جهنمم باشه یا بهشت فرقی نداره.

سعی کن پیشرفت کنی مستقل شی

واقعا متاسفم برای فرهنگ پایین و مسخرمون که دخترا مجبورم یا شوهر کنن یا تا آخر عمر بغل دست والدین سمی روزگار بگذرونن.خاک بر سرمون...کشورای پیشرفته چه دختر چه پسر ۱۸ سالگی مستقل زندگی می کنن.حالا ایران نه خیلی والدین بلدن زندگی کنن،مجبوریم تا ابد هم تو بغلشون باشیم

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بانوی شیرازی*مدیونین اگه فکر کنین تاریخ تولدم فیکه😉🌸🌷نداشته هایم،نیروی محرکه ی من هستند،نداشته هایم انگیزه ای شدند برای تلاش و پیشرفت،همه ی داشته ها و نداشته هایم،انگیزه ی من برای زندگی هستند...🌸🌸من یک بهبود یافته از افسردگی هستم،دنیای من دیگر خاکستری نیست،خوش حالم که در دوران خاکستری بیماری،به زندگی ام پایان ندادم،خوشحالم که ماندم،مبارزه کردم و دوباره زیبایی ها را لمس کردم،اگر افسرده ای،از همین امروز درمان را آغاز کن،فردایی درخشان در انتظار توست🌷🌸آغوش زندگی را رها نکن...بمان و بمان و بمان و مبارزه کن،زنده ماندن و زندگی کردن موهبتی زیبا و تکرار ناشدنیست...قدرش را بدان🌸🌸🌷🌷ندیده و نشناخته،برایت آرزوی حال خوب دارم،چرا که تو لایق بهترین ها هستی...

تاپیک قبلم رو خوندین عزیزم؟خیلی بی درکه کتکم زده گل هم میکشهکاریم برام نکردن نه عروسی نه طلای خاصی

تروخدا ادامه نده

به بچه آیندت فکر کن که تو اتاق داره از ترس به خودش میلرزه و کتک خوردن تو را تماشا میکنه.

نکن خواهش میکنم خودت را ننداز تو چاه

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بانوی شیرازی*مدیونین اگه فکر کنین تاریخ تولدم فیکه😉🌸🌷نداشته هایم،نیروی محرکه ی من هستند،نداشته هایم انگیزه ای شدند برای تلاش و پیشرفت،همه ی داشته ها و نداشته هایم،انگیزه ی من برای زندگی هستند...🌸🌸من یک بهبود یافته از افسردگی هستم،دنیای من دیگر خاکستری نیست،خوش حالم که در دوران خاکستری بیماری،به زندگی ام پایان ندادم،خوشحالم که ماندم،مبارزه کردم و دوباره زیبایی ها را لمس کردم،اگر افسرده ای،از همین امروز درمان را آغاز کن،فردایی درخشان در انتظار توست🌷🌸آغوش زندگی را رها نکن...بمان و بمان و بمان و مبارزه کن،زنده ماندن و زندگی کردن موهبتی زیبا و تکرار ناشدنیست...قدرش را بدان🌸🌸🌷🌷ندیده و نشناخته،برایت آرزوی حال خوب دارم،چرا که تو لایق بهترین ها هستی...

واقعا مادرم برام غیر قابل تحمله یکی از دلاایل قوی من برای ازدواج زودی که کردم همین بوده . حتی الانم ...

مادرت بزنه تو سرت وغرغرکنه بهترازینکه یارو گل میزنه منگ میشه بزنت و توهین کنه بهتون تازه خرجشم که میده بابات نونخور اضافیه.طلاق بگیر یجای کوچیک رهن کن واسه خودت باباتم که مث الان میتونه کمکت کنه خودتم بفکر‌کار باش