2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید پیاز کردم تو گوشم حالا نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 1647 بازدید | 145 پست
بخدا از دیروزه دردش آرومتر شده خوب نشده ولی خیلی کمتر شده گوشمم کیپه قطره میندازم فقط هوار میکشم از ...

چرک خشک کن میخوری؟

پسرمنم هفته قبل می گفت مامان گوشم کیپه و گاهی دردمیگیره و ول میکنه 

بهش اموکسی کلاو ۶۲۵ داد با پروفن برای دردش ودیفن هیدرامین

البته شماره اموکسی کلاوش دقیق یادم نیست ششصد وچند بود 

خداراشکر بعد یک روز خوردن چرک خشک کن بهتر شد 

قطره و....بهش نداد

شما اگرگوشت چرک داره باید چرک خشک کن بخوری اونم قوی

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هرچی گشتم همه جا رو زیر رو کردم نبود که

یه جا افتاده که نمی‌بینی . طبیعی پیدا نشه. ولی خیلی بعید بره داخل کانال گوشت. بازم اگه درد زیاد داشتی برو تریاژ بیمارستان . نگران نباش

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘
چرک خشک کن میخوری؟پسرمنم هفته قبل می گفت مامان گوشم کیپه و گاهی دردمیگیره و ول میکنه بهش اموکسی کلاو ...

ده روزه دارم آموکسی ۶۲۵ میخورم 

دیشب دیگه آزیترومایسین خوردم 

منم دو ماه پیش عفونت گرفت گوشم تا سه روز چرک خشک کن خوردم دردش که افتاد دیگه نخوردم اشتباه کردم چون کامل برطرف نشده بود حالا این دفه برگشت صد پله بدتر 

توام دوباره پسرتو ببر اگه عفونت داره چرک خشک کن و قطره ادامه بده چون با یک روز عفونت از بین نمیره فقط دردش میوفته 

دوباره برمیگرده بدتر میشه

کاربری سوم  
یه جا افتاده که نمی‌بینی . طبیعی پیدا نشه. ولی خیلی بعید بره داخل کانال گوشت. بازم اگه درد زیاد داشت ...

دیروز دوتا بیمارستان رفتم هیچکدوم هیچ کاری برام نکردن 

متخصص هم کاری نکرد 

کاربری سوم  
بعید میدونم تو گوشت باشه چون گفتی بزرگه

نمیدونم والا 

من هر چی تو گوگل میزنم همه جا نوشته اگر قطره داخل گوش بندازی و مزه قطره بره تو گلو پرده گوش سوراخه 

صد در صد پرده گوشم پاره شده 

کاربری سوم  
بهتر شدی؟؟🤍

نه همچنان درد دارم و گوشم کیپه با مسکن آرومش میکنم 

فقط دو دلم فردا برم پیش یه متخصص دیگه یا همون یکشنبه برم پیش این متخصص بی فرهنگه برام ساکشن کنه 

کاربری سوم  
نه همچنان درد دارم و گوشم کیپه با مسکن آرومش میکنم فقط دو دلم فردا برم پیش یه متخصص دیگه یا همون یکش ...

بنظرم برو پیش یکی دیگ اگرم خواست ساکشن کنه بگو ک چ داروهایی مصرف کردی و اماده ای اونم انجام میده..

اینجوری مطمئن‌تر‌میشی

كُلُّ نَفْسٍ ذائِقَةُ الْمَوْتِ‌..