2777
2789
عنوان

بنظرتون چرا بعضی خانما خیلی وابسته خانواده شوهرن

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 57 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مثلاً بعد چند وقت و چرا

دیگ بستگی ب اون خانواده داره،خانواده شوهرمن چند ماه خیلی خوب بودن زنگ بزن دعوت کنو احترام بعداز ی مدتی بی احترامی شروع شد با تیکه ودرشت حرف میزدن فضولی تو همه چی و..... تازه ۲ هفته ای یبار میرفتم  بعدش ۳ ماهی یبار رفتم     و الان خم قطع رابطه

خوب من یکی را می‌شناسم بچه اش را مادرشوهره نگه میداره خودش،میره سر کار و پدر شوهر بچه را میبره مدرسه و میاره و عروس از،سر کار میاد ناهار آماده میخوره و بچه اش را میبره میره

مثل ما به گدا و چلاق نیافتدن

سیاست چرا

وقتی سر خونه مادرشوهر رفتن مشتاق تر باشی و جنگو دعوا راه نندازی شوهرت تو رو به چشم یک زن خوب و فرشته اخلاق میبینه اون موقع هست که حتی اگه بدجنسی بکنی و چقلی تو رو به شوهرت بکنن باور نخواهد کرد 

درد و دل هاتو به سنگ بگو اما به شوهرت و نی نی سایتی ها نه😬😬کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

حتما زورشون میکنن

مثلا منکه وارد خانواده همسر شدم دوتا عروس بزرگه این رسمو گذاشته بودن که حتما هفته ای یکی دوبار برن و چون من نمیرفتم الان بده شدم

البته که کارایی که برای اونا کردن برای من نکردن هیچوقت سر همین کلا قطع رابطه‌م یجورایی 😅 ولی کلا اینم میشه ک قبلا اینو جا انداخته باشن تو اون خانواده

وقتی سر خونه مادرشوهر رفتن مشتاق تر باشی و جنگو دعوا راه نندازی شوهرت تو رو به چشم یک زن خوب و فرشته ...

عای چه جالب  من متاسفانه زیادی رو راستم میگم از اونجا و از حرف زدن مادرت هیچ خوشم نمیااااد

درست کدومه

درست اینه که خانواده‌ی شوهری که مشکل خاصی باهاشون نداری رو مثل خانواده خودت ببینی و سعی نکنی دشمنی کنی و بخوای بی دلیل قطع ارتباط کنی.

من نمیدونم چرا بعضی خانم ها فکر می کنن فقط خودشون خانواده دارن و همسرشون بی خانواده ست و احتیاجی به ارتباط با خانواده اش نداره.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

خوب من یکی را می‌شناسم بچه اش را مادرشوهره نگه میداره خودش،میره سر کار و پدر شوهر بچه را میبره مدرسه ...

گدآ و چلاق خوب گفتی همیشه میگن زانو مونو و شت مون درد میکنه ولی برا بعضی کارا هم میشن ورزشکار 

خوش میگذره؟

اره هیچ مشکلی نداریم خدارشکر 

فقط من یکم استقلال لباس باز پوشیدن اینارو دوست داذم ک یکم بگذره ببینم لذیتم برمیگردم شهرخودمون خونه بابام شوهرم‌میمونه

ولی کلاادم لجبازیم الان چون اصرار‌بقیه هست اذیتم مطمئنم‌رثزی ک شوهرم‌بگه‌بمون‌تنها خونه‌من باهات کاری ندارم‌یا‌بگه‌نمیریم هیچکدوممون‌خودم اصرار ب رفتن دارم شوهرم‌نمیذاره بمونم خونه میگه یاباهم‌بریم‌خونه‌پدرش یا من برم خونه بابام‌اون خونه باباش

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
عای چه جالب من متاسفانه زیادی رو راستم میگم از اونجا و از حرف زدن مادرت هیچ خوشم نمیااااد

بهتره این جور حرفاتو تو دلت نگه داری چون اینجوری میگی شوهرت گارد میگیره فردا واقعیت رو هم بهش بگی که مادرت فلان روز بهم بی احترامی کرد باور نمیکنه میگه تو با خانواده من لجی مشکل از تو هست نه اونا 

درد و دل هاتو به سنگ بگو اما به شوهرت و نی نی سایتی ها نه😬😬کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁