2777
2789
عنوان

بنظرتون چرا بعضی خانما خیلی وابسته خانواده شوهرن

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 57 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وابسته ❌ 

با سیاست✅

درد و دل هاتو به سنگ بگو اما به شوهرت و نی نی سایتی ها نه😬😬کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

چون شوهراشون وابسته خانوادشونن .....شاید اولش خوب باشن ها اما ب مرور زمان میفهمن چقد اشتباه کردن

مثلاً بعد چند وقت و چرا

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 

بعضیا خیلی رفت و امد و اینجور مسایل رو دوست دارن و باهاش خودشونو سرگرم میکنن میبینم اینجا ازشون متنفرن ولی بازم دلشون میخواد برن از کارشون سر دربیارن و مشغول باشن بعضیا هم اختیارشون دست خودشون نیست 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
چرا عاقل

عقل حکم میکنه چیزی که همسر آدم دوست داره رو، ما هم دوست داشته باشیم، اون خوانواده‌شو دوست داره، ما هم دوستشون داریم، ما خانوادمونو دوست داریم، همسرمونم به دوست داشتن ما احترام میذاره و( بدون تاثیر پذیری از نی‌نی‌سایت😂) خونوادمونو دوست خواهد داشت

بنظرتون کسی که از شهید گمنام دفاع و یا از کشتار زن و بچه تو غزه اظهار ناراحتی میکنه باید تعلیق شه؟

چون خانواده‌ی شوهر رو هم مثل خانواده‌ی خودشون میدونن و باهاشون سر جنگ ندارن. مثل بعضیا نیستن که از همون اول بدون اینکه هیچ اتفاقی بیفته سعی دارن رابطه با خانواده شوهر رو کم و کمتر کنن. و درستشم همینه.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

ما هررهفته اخر هفته ها میریم هرتعطلی چ ی روز چ ی ماه هم باشه میریم میمونیم چون روستاست خونشون شوهرم میگه بریم

خیلییییییییییی کم تقریبا بگم یکی دوبار سده تعطیلات باشه نرفته باشیم 

یکم سخت هست برام ولی دیگ سزهمین یکی زورم ب شوهرم‌نمیرسه الانم دوتا شدن باپسرم حریف نمیشم😂😂

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤