2777
2789
عنوان

بنظرتون چرا بعضی خانما خیلی وابسته خانواده شوهرن

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 57 پست
خوب از چه لحاظ

مجبور بودن از اون لحاظ که یا به خاطر همسرشونه یا ترجیح میدن برن و کنایه های بعدی رو نشنون 

دوست داشتنم از لحاظ اینکه خوش میگذره 

چیز خاصی نیست برای هر کسی متفاوته

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوش به‌حالت من طبقه بالای ما هستن دلم نمی‌کشه برم شاید برات خوبن اره؟

چرا نمیری؟؟؟ آره آدمهای خوبین بدی هم دارن ولی دیگه همینه

خدایا با وجود نی نی سایت واقعا به ظهورت نیازمندیم

درست اینه که خانواده‌ی شوهری که مشکل خاصی باهاشون نداری رو مثل خانواده خودت ببینی و سعی نکنی دشمنی ک ...

اگه سو استفاده مالی کنن چی

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 
اگه سو استفاده مالی کنن چی

یعنی چی سواستفاده مالی؟؟

بعدشم گفتم اگر مشکل خاصی میونتون نیست.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

از شوهرم میکنن

همسرت حتما خودش دلش میخواد بهشون کمک کنه.

اگر خودش نخواد به زور که نمی تونن ازش بگیرن.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

همسرت حتما خودش دلش میخواد بهشون کمک کنه.اگر خودش نخواد به زور که نمی تونن ازش بگیرن.

وقتی مادرش هربار چیزی بخواد مجبوره چند بارشو انجام بده 

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا