2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به امید روزی که این ملاک‌های زیبایی دیگه به زن ها تحمیل نشن 

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن❌ کالیگولا شده یه هیولا ❄️Anyone who hurts the monster will have to pay a price ❄️مراقب خودت باشه تو تنها تکه باقی مانده از منی  🪽 این نیز بگذرد غصه نخور✨ خدا رو از یاد نبر✨

به نظرم خیلی مسخرس

اینایی که ادعای ایمانشون میشد و باعث رواتی شدن کتی شدن زو مثبت نشون میده

مثلا همین خانم وکیل چرا باید انقدر ادعای خوب بودن رو داشته باشه ولی در نهایت با یه نفر که دروغ گفته ازدواج کته

خب واقعا به این چه دوست داره نچرال باشه چرا باید تو قیافه دیگران دخالت کنیم که بعدشم انجام میدن، مثل ...

اره واقعا عملای زیبایی میرینه به قیافه ی آدم ولی بعضی وقتا آدمو شفا میده😂😂 ینی بعضیا از لولو به هولو تبدیل میشن

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

اره واقعا عملای زیبایی میرینه به قیافه ی آدم ولی بعضی وقتا آدمو شفا میده😂😂 ینی بعضیا از لولو به هو ...

پس واقعا حق داره بهش گفتم به تو چه! 

از لندن تا تهران ✨🍻🗽🗿                                       https://daigo.ir/secret/6823770577

سالا ۹۵ ساختن خیلیم قدیمی نیستا

اون موقع ژل و فیلر خیلی مرسوم نبود مثل الان شاید از صد نفر پنج نفر انجام داده بودن 

الانو نگاه نکن دیگه همه زدن 😂 مثلاً همین کتایون صورتش شده بادکنک دماغشو هم فیلر زده غوزش معلوم نیست دیگه 

درد و دل هاتو به سنگ بگو اما به شوهرت و نی نی سایتی ها نه😬😬کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

به نظرم خیلی مسخرساینایی که ادعای ایمانشون میشد و باعث رواتی شدن کتی شدن زو مثبت نشون میدهمثلا همین ...

ملکا تقصیری نداشت تو روند پرونده .. کتایون میگه اونم با پول خریدن ولی اصلا ملکا از کسی پول نگرفت ملکا بی تقصیره

لزومی نداره خودشو متناسب با معیار جامعه بکنه!

همینکه خودشو اینجوری دوست داره قشنگه

گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید/ هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور                    کاربری دست*دونفر*

به نظرم خیلی مسخرساینایی که ادعای ایمانشون میشد و باعث رواتی شدن کتی شدن زو مثبت نشون میدهمثلا همین ...

خوب شوهرش بهش دروغ گفت گفت پولی به اون دو نفر نداده

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀