2777
2789
عنوان

چرا بعضی خواستگار ها باعث حال بد میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 72 پست
بگو باید بیشتر آشنا بشیم

وقتی اینو میگم عصبانی میشه میگه قدیما مگه این مسخره بازیا بود همه میرفتن سر خونه زندگی شون بدون اشنایی و مشاور و.. 

یه صلوات برای حاجت من بفرستید 😂

همسر سابق منم کارمند بود و هست 

ظاهرش رو‌هر کی میدید میگفت فرشته هست ولی مشکل روانی داشت 

یه بیماری روانی وحشتناک 

اصلا براش مهم نبود ناراحت میشم یا داره ازارم میده 

خسیس و‌بی احساس و بی غیرت اصلا هیچ احساسی نداشت انگار کوه یخ بود اسم  بیماریش رو یادم نیس ولی خدا رو شکر از طریق پزشک قانونی ثابت شد مشکل داره 

از لحاظ جنسی هم مشکل داشت متاسفانه 

اونم اصرار داشت ازدواج کنیم سریع 

از خواستگاری تا عقد من دو هفته طول کشید 

ده سال زجر کشیدم 

اسی من چشمم ترسیده 

فقط خواهرانه میگم عله نکن من تو ۳۵ سالگی با یه بچه جدا شدم و دوباره ازدواج کردم و خدا رو شکر خوشبختم 

شما هم سنی نداری تحت تاثیر جو اطرافیان قرار نگیر 

حتما حتما خودت با یه مشاور صحبت کن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هنوز هیچی نشده عصبانی هم میشه؟!!!

اره والا هی تهدید میکنه یه بار اومدم سر قرار. چرا منو کشوندی سر قرار اگه جوابت مثبت نیست وقتم تلف شده و فلان 

اسی تایپک های قبلت روخوندم 

دختر خوب مگه عقلت کمه میخوایی با مردی ازدواج کنی که دوبار طلاق گرفته یه بارم نامزدی بهم زده 

مطمعا باش این مرد مشکل داره 

تو فکر کردی فرشته هستی میتونی کنار این مرد زندگی کنی 

نه خونه داره نه زندگی درست حسابی 

موقع مهریه هم بشه میگه به مهریه اعتقاد ندارم یه سکه میزنه برات 

نمیدونم مشکلت چیه فقط اینو فهمیدم اعتمادبه نفست صفره 

فقط میگی حالا عقد کنم 

اره والا هی تهدید میکنه یه بار اومدم سر قرار. چرا منو کشوندی سر قرار اگه جوابت مثبت نیست وقتم تلف شد ...

عزیزم اینکه خیلی عجله داره یکم عجیبه. شما عجله نکن اصلا

مخصوصا که نمیزاره درمورد همسر قبلیش تحقیق کنین

هنوز هیچی نشده عصبانی هم میشه؟!!!

یعنی سردرد گرفتم فقط

میخوام بدونم مردم خواستگار میاد براشون خوشحالن دل تو دلشون نیست از خوشحالی گل میشکفه تو صورتشون و قلبشون تند میزنه 

بعد من باید سردرد بگیرم و تب داشته باشم و بیحال چون هیچ حسی ندارم بهش

اسی تایپک های قبلت روخوندم دختر خوب مگه عقلت کمه میخوایی با مردی ازدواج کنی که دوبار طلاق گرفته یه ب ...

اره بنظرم مادرم اعتماد بنفسمو میاره پایین الانم زنگ زده بودم به مادرم که میخوام این پسره رو کنسل کنم گفتم مامان بخدا حالم بده این پسر صد بار زنگ زده نمیخوام جوابش بدم سردرد گرفتم

میگه دختر میدونی اخر سال شد باز عیدو میخوای چیکار کنیم فامیلا جوابشون چی بگیم به سن و سالت نگاه کن نه احساس آبرومون رفته

یعنی سردرد گرفتم فقطمیخوام بدونم مردم خواستگار میاد براشون خوشحالن دل تو دلشون نیست از خوشحالی گل می ...

اسی نه محبتی بهت کرده نه عشق و علاقه ایی تو صحبت هاش داشته 

فاز خودت چیه 

من با طرفت کار ندارم 

تو چرا به همچین ادمی فکر کردی اصلا؟! 

مشکل خاصی داری که مجبوری همچین شرایطی رو قبول کنی؟ 

بره گمشه کثافت بگو شرت کم چرا اصلا جواب همچین آدمی و میدی

نه اینطوری نمیتونم حرف بزنم بهش گفتم لطفا زنک نزن دیگه بذار فکرامو کنم خودم اطلاع بدم

اومد نوشت باشه فکراتو کن منتظر خبرم

نه اینطوری نمیتونم حرف بزنم بهش گفتم لطفا زنک نزن دیگه بذار فکرامو کنم خودم اطلاع بدماومد نوشت باشه ...

میخوام انقد جواب ندم خودش بره

من بدون شناخت نمیتونم ازدواج کنم میگه اشنا شدیم دیگه مگه بچه ایم اشنایی سنتی خوبه و فلان

اسی نه محبتی بهت کرده نه عشق و علاقه ایی تو صحبت هاش داشته فاز خودت چیه من با طرفت کار ندارم تو چرا ...

محبت کلامی که چند بار مثلا گفته ازت خوشم اومده و فلان

ولی من اصلا به اینا نیاز ندارم از کسی که دوسش دارم میخوام بشنوم

اره بنظرم مادرم اعتماد بنفسمو میاره پایین الانم زنگ زده بودم به مادرم که میخوام این پسره رو کنسل کنم ...

موقع جدا شدنم همین مادر میگه ابرومون رو نبر 

یه دروغی بگو بگو فهمیدم قاچاقچیه اصلا کارمند نیس دروغ گفته زناش فرار کردن از دستش و...

یه چی بگو مادرت حسرت نخوره 

یه شماره تلفن بهت میدم اگر بخوایی خانم دکتره پیامک بده بگو یه وقت میخواستم حرفات رو باهش بزن دلت اروم بشه