2777
2789

پسرم10 سالشه از بچگی شیطنت های نامعقول و عدم تمرکز داشت،،دکتر بهش ریتالین داد و رسپریدون که از ریتالین بسیار راضی بودم ولی رسپریدون رو میخوره جدیدا حالت غم و خشم بهش دست میده، گریه میکنه سر هرچیزی، طوری که دیرپز و پریروز ندادم و فقط ریتالینش رو دادم خیلی اوکی بود. بعد امروز نوبت گرفتم به دکترش اینو گفتم اصرار کرد که نه رسپریدون خیلی هم عالیه و باید بهش بدی... نمیدونم چرا انفد اصرار داشت با اینکه نتیجه قرص زو بهش گفتم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اصلا نده عزیزم. دکترا به خاطر منافع-خودشون میگن که هر دفعه بیارید دارو بدیم. اینا مافیای دارو و درمان هستن. رسپریدون تو اروپا منع-شده. خیلی عوارض داره. بیش‌فعالی تو طب سنتی کاملا-درمان داره. تو-مفت و مجانی تو گوگل سخنرانی حکیم خیراندیش رو برا هر مشکلی که داری دانلود کن گوش کن. من همه ی دردامو با همین روش درمان کردم. مجانی. خدا طول عمر با عزت بهشون بده

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
عزیزم چند وقته رسپریدون رو‌میخوره؟

تازه من خودمم برای مشکلم قبل اینکه خونمون عوض شه رقته بودم شهر قبلی روان پزشک و به این دکتر گفتم داره داروهام تموم میشه و دوباره برام بنویسه دوز همشونو برد بالا با اینکه من راضی بودم از داروهام. 

نده

تازه من خودمم برای مشکلم قبل اینکه خونمون عوض شه رقته بودم شهر قبلی روان پزشک و به این دکتر گفتم داره داروهام تموم میشه و دوباره برام بنویسه دوز همشونو برد بالا با اینکه من راضی بودم از داروهام. 

اصلا نده عزیزم. دکترا به خاطر منافع-خودشون میگن که هر دفعه بیارید دارو بدیم. اینا مافیای دارو و درما ...

توراخدا میشه علایم پسرت رابگی چه توخونه چه تومدرسه وازکی فهمیدین تین مشکل راداره لطف میکنی

هیجانی، وسط حرفا میپرید، موقع درس دادن معلم لا ویزی مثل ظرف آبش ور نیرقت. تو نوشتن مشقا تنبل ولی هوشش عالی، حفظیات و روخوانی عالی،مشکل اصلیش عدم تمرکزش و تحریک پذیری عصبیش بود، بی نظم هم بود. البته نسبت به سه چهار سال قبل بهتر شده ولی بازم با یه بچه نرمال فرقایی داره. الان تو محیط بیرون بهتره، تو خونه خواهربرادر کوچیکترشو اذیت میکنه یا خونه تنها باشه کارای خطرناک میکنه که منم دوباره بردمش دکتر و از ریتالین فوق العاده راضی ام اما رسپریدون چرته. من چند سال پیشم برده یودمش دکتر رسپریدون داده بود تا سه ماه تاثیر داشت و دیگه نداده بودم و دکتر هم دیگه نتونسته بودم ببرم اون موقع

هیجانی، وسط حرفا میپرید، موقع درس دادن معلم لا ویزی مثل ظرف آبش ور نیرقت. تو نوشتن مشقا تنبل ولی هوش ...

بچه ی ۹ ساله ای که مدام سرکلاس حرف میزنه معلما ازپرحرفیش شاکین  خوصله نوشتن رانداره.. خیلی دادمیزنه روسرمامانش عصبی میشه دست خط خیلی بدی داره ولی هوشش خیلی خوبه دایره لغاتش بالاس کنجکاو تایه چیزی بشنوه میره اطلاعات سرچ میکنه درموردش بیشترازسنش میفهمه ..واینکه مدام میخاد یه چیزی درست کنه کاردستی های نیمه کاره  ازلحاظ درسی سرکلاس درسای مث علوم واجتماعی راکامل مفهمومی یادمیگره  خواهرم راضیدنمیشه ببرش دکتر بنظرشما داره؟

خدایاسپاس گذارم  
بچه ی ۹ ساله ای که مدام سرکلاس حرف میزنه معلما ازپرحرفیش شاکین خوصله نوشتن رانداره.. خیلی دادمیزنه ...

بعضی چیزاش میخوره ولی باید بره دکتر ببیندش بررسی بشه، چرا خواهرتون قبول نمیکنه ببرتش دکتر؟ حتما خیلی مشکل ساز نبوده وضعیت پسرش براشون 

بعضی چیزاش میخوره ولی باید بره دکتر ببیندش بررسی بشه، چرا خواهرتون قبول نمیکنه ببرتش دکتر؟ حتما خیلی ...

نه برعکس خیلی هم عاصی شده ازدستش هرسه تامعلمش گفتن بیش فعاله چون نمیخاد قبول کنه که بیش فعاله اخه خیلی باهوشه ولی امسال ضعیف شده درسش

خدایاسپاس گذارم  
تازه من خودمم برای مشکلم قبل اینکه خونمون عوض شه رقته بودم شهر قبلی روان پزشک و به این دکتر گفتم دار ...

میخورده معتاد بشید به دارو

هیجانی، وسط حرفا میپرید، موقع درس دادن معلم لا ویزی مثل ظرف آبش ور نیرقت. تو نوشتن مشقا تنبل ولی هوش ...

این دارو ها از داروی مخدری  به نام شیشه ساخته میشه. به بچه هاتون ندید. من از یه دکتر معروفی شنیدم