2777
2789
عنوان

مامانم بعد از هزاران سال میخواد غذا درست کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 950 بازدید | 76 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من 16 ام خانواده حساسن داداشمم یبا 18 سال حق ورود به اشپز خونه رو نداره

من سر ظرف شستن بحثمون میشد نمیزاشت 

آخر سر با میانجی گری بابام تقسیم کردیم کارها رو

برا آینده ات خیلی خوبه یادگیری از الان

خب شکل زندگیا باهم فرق میکنه  شمام دیگه بزرگی مادرت چرا باید کاری که اینقد براش زحمت کشیده رو رها کنه قطعا درتایمایی که هستن واسه شما کم نمیزارن من خودم بخاطر بچه هام کار ازادمورها کردم اما قطعا اگه پزشک بودم  برمیگشتم سرکارم هوین الانشم بزرگتر شن میرم سرکارم....ادمم باادم فرق داره دندانپزشک سراغ دارم بخاطر بچه قید کارشو زده یا ادم میشناسم بخاطرکارش بچه نمیاره نمیشع گفت کدوم خوبه کدوم بد مهم اینه به شما میرسن وکمبود مالی و عاطفی ندارید اگه دارید باید مطرح گنید پیششون .....کلا راضی باش

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....

خب شکل زندگیا باهم فرق میکنه شمام دیگه بزرگی مادرت چرا باید کاری که اینقد براش زحمت کشیده رو رها کن ...

همه چی اکیه ولی بعضی اوقات خیلی قانونای مسخره داریم تو خونه مارو با دوربین کنترل میکنن لحظه به لحظه 

همه چی اکیه ولی بعضی اوقات خیلی قانونای مسخره داریم تو خونه مارو با دوربین کنترل میکنن لحظه به لحظه

کارخوبی میکنه اتفاقا منم بودم همین کارومیکردم

بعد شما برای بچه هاتون تایم سروویس رفتن و صحبت کردنم معلوم میکردید

خب من بچه هام همچنوز کوچولوان  ولی سرویس که  بدنیست  دوربینم چون  دوره  اینطوری خیالش راحته   اما  یکمم اواقات ازاد باید براتون  دنظرر بگیرن مثلا پنجشنبه وجمعه ها حق بیرون رفتنو تفریح  داشته باشید ...قانون خوبه عزیزم خانواده های بی قانون  به سمت شلختگیو حتا چیزای بدترم میرن