2777
2789
عنوان

لباسی که خریدم چیزی که برام آوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1819 بازدید | 84 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بدبود؟

افتضاح بود 

من کت شلوار مشکی با جنس کرپ سفارش دادم 

یه چیزی مثل لباس مدرسه ای فرستادن برام خدا شاهده جنسش هم مثل نایلون بود سرمه ای رنگ 😐

شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

پولش به کنار چقد تحقیر شدم از طرف شوهرمالان دلم میخاد این پالتو رو بردارم برم بالا پشت بوم آتیش بزنم

بهشون پیام دادی چی گفتن؟کوفتشون بشه سر مردم کلاه میذارن..اینو پوشیدی تو تنت چطوره؟

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
اسم دقیقشونداری چندتاشیک پوشان داریم اخه

شیک پوشان خالی بود 

تو تلگرام هم کانال دارن 

روبیکا هم دارن 

شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

عهه اسی گف شیک پوشان یاس تو ایتا

آره الان دیدم 

من از کانال روبیکاشون خرید کردم 

یه مشت حروم خور ان

خواهشا فقط بگید چیکار کنم دیگه کسی ازشون چیزی نخره یا میتونم شکایت کنم این فقط الان آرومم میکنه

به پشتیبانی اون اپلیکیشن که ازش خرید کردی باید گزارش بزنی 

من نزدم چون گفتن پیگیری نمیشه

بهشون پیام دادی چی گفتن؟کوفتشون بشه سر مردم کلاه میذارن..اینو پوشیدی تو تنت چطوره؟

ببین تو تن بد نیست فقط رنگش خیلی زشته خیلی قهوه ای پرنگ خیلی بد من رنگ شکلاتی روشن یا همون عسلی سفارش داده بودم الان برام قهوه ای پرنگ فرستادن 

هر چی هم میگم زیر بار نمیرن میگن یکی دو درجه اختلاف داره آخه یکی دو درجه نیست که کلا یه رنگ دیگه برام فرستادن

پولش به کنار چقد تحقیر شدم از طرف شوهرمالان دلم میخاد این پالتو رو بردارم برم بالا پشت بوم آتیش بزنم

حستو درک میکنم من برداشتم با قیچی تیکه تیکه کردمش

ببین تو تن بد نیست فقط رنگش خیلی زشته خیلی قهوه ای پرنگ خیلی بد من رنگ شکلاتی روشن یا همون عسلی سفار ...

وای استرس گرفتم منم یچی سفارش دادم نکه اوناهم یچی دیگ بفرستن

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚