2777
2789
عنوان

لباسی که خریدم چیزی که برام آوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1819 بازدید | 84 پست

فقط دلم میخاد به تک تک عضوهای گروهش پیام بزنم بگن از این حروم خورها خرید نکنید حیف که دسترسی ندارم به عضوهاش وگرنه خداشاهده شده ملیونم خرج میکردم به تک تک شون زنگ میزدم میگفتم که این بلا سرشون نیاد

این پیج؟

خودشه 

درد و دل هاتو به سنگ بگو اما به شوهرت و نی نی سایتی ها نه😬😬کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خودشه

من از رزا بوتیک خرید داشتم راضی ام اینستا خودشون مدل هستن میپوشن عکس میذارن..ی سوال از روبیکا چطوری فیلم تو گالری ذخیره کنم؟ روبیکاروبینو دانلودر دارم ولی نمیشه

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
من از رزا بوتیک خرید داشتم راضی ام اینستا خودشون مدل هستن میپوشن عکس میذارن..ی سوال از روبیکا چطوری ...

منم بلد نیستم عزیزم من از صفحه نمایش فیلم میگیرم😂

درد و دل هاتو به سنگ بگو اما به شوهرت و نی نی سایتی ها نه😬😬کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

ببین تو تن بد نیست فقط رنگش خیلی زشته خیلی قهوه ای پرنگ خیلی بد من رنگ شکلاتی روشن یا همون عسلی سفار ...

باید بگی شما میبایست همون رنگ رو میفرستادید حتی یکی دو درجه اختلاف هم نباید باشه 

باید بگی شما میبایست همون رنگ رو میفرستادید حتی یکی دو درجه اختلاف هم نباید باشه

خب قبول که نمیکنن زن نفهم میگه دو درجه اختلاف طبیعیه اخه ادم نفهم اینکه دو درجه نیست کلا یه رنگ دیگه ست ولی زیر بار نمیره که

خب قبول که نمیکنن زن نفهم میگه دو درجه اختلاف طبیعیه اخه ادم نفهم اینکه دو درجه نیست کلا یه رنگ دیگه ...

حق با شماست 

متاسفانه خریدهای اینترنتی ریسکش بالاست اینام توقع دارن قیمت پایین میدن دیگه اعتراصی نباشه 

دیگه شمام کاش میگفتی به شوهرت که اینم قشنگه حالا که مجبوری بپوشیش جلو شوهرت ضایع بازی نشه