فقط دلم میخاد به تک تک عضوهای گروهش پیام بزنم بگن از این حروم خورها خرید نکنید حیف که دسترسی ندارم به عضوهاش وگرنه خداشاهده شده ملیونم خرج میکردم به تک تک شون زنگ میزدم میگفتم که این بلا سرشون نیاد
درد و دل هاتو به سنگ بگو اما به شوهرت و نی نی سایتی ها نه😬😬کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
من از رزا بوتیک خرید داشتم راضی ام اینستا خودشون مدل هستن میپوشن عکس میذارن..ی سوال از روبیکا چطوری فیلم تو گالری ذخیره کنم؟ روبیکاروبینو دانلودر دارم ولی نمیشه
💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
من از رزا بوتیک خرید داشتم راضی ام اینستا خودشون مدل هستن میپوشن عکس میذارن..ی سوال از روبیکا چطوری ...
منم بلد نیستم عزیزم من از صفحه نمایش فیلم میگیرم😂
درد و دل هاتو به سنگ بگو اما به شوهرت و نی نی سایتی ها نه😬😬کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁