2777
2789
عنوان

عفونت بینی بعد از عمل

95 بازدید | 12 پست

امروز دقیقا دو ماهه که دماغمو عمل کردم الان دو روزه که سمت راست دماغم درد و تورم داره ولی دردش خیلی زیاد نیست و همون سمت اندازه یه عدس کوچیک نمیدونم کبودیه یا فرو رفتگی،سعی میکنم دستکاریش نکنم😭یعنی ممکنه عفونت کرده باشه دماغم یا غضروفم تحلیل رفته باشه؟خیلی میترسم غضروفم تحلیل بره😭دکترم فعلا نیستش هفته دیگه میاد میرم چکاب،به منشیش که گفتم گفت نباید درد و قرمزی داشته باشی انتی بیوتیک سفالکسین  هر ۸ساعت بخور اگه خوب نشدی بگو😭

ورمت داره میخوابه شاید بخاطر اونه یک طرف بیشتر خوابیده یه طرف کمتر تحلیل غضروف هم من تو هر کی دیدم ب ...

اتفاقا بیشتر از روزای قبل ورم کرده طوری که سوراخای دماغم یکی بودن الان سمتی که درد میکنه سوراخش کوچیک تر از اونیکی شده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقا بیشتر از روزای قبل ورم کرده طوری که سوراخای دماغم یکی بودن الان سمتی که درد میکنه سوراخش کوچی ...

منم ورمم کاملا نامتقارن خوابید چند روز یه سوراخ بزرگ بود یکیش کوچیک چند روز برعکس ولی خب درد نداشتم نامتقارن بودن عیب نداره درست میشه .

گوش پاکنی چیزی نکردی تو سوراخ بینی ت ؟

منم ورمم کاملا نامتقارن خوابید چند روز یه سوراخ بزرگ بود یکیش کوچیک چند روز برعکس ولی خب درد نداشتم ...

چرا وقتی شستشوش میدم با گوش پاک کن تمیزش میکنم یعنی ممکنه همین باعث عفونتش باشه؟

اتفاقا بیشتر از روزای قبل ورم کرده طوری که سوراخای دماغم یکی بودن الان سمتی که درد میکنه سوراخش کوچی ...

میتونی آب نمک با دهن قرقره کنی،اگه مشکلی نداره انجام بده ،چرکی باشه خارج میشه،

چرا وقتی شستشوش میدم با گوش پاک کن تمیزش میکنم یعنی ممکنه همین باعث عفونتش باشه؟

آره ممکنه اصلا نباید گوش پاکن فرو کنی هم باعث عفونت میشه هم اوایل غضروف ها نرمه میزنی تیغه بینی رو کج میکنی من فقط قطره رینوسالکین روزی ۴ بار می‌ریختم شمام دیگه چیزی نکن تو سوراخ بینی

میتونی آب نمک با دهن قرقره کنی،اگه مشکلی نداره انجام بده ،چرکی باشه خارج میشه،

حتما انجام میدم،از تحلیل رفتن غضروف میترسم وگرنه عفونتو میشه کنترل کرد🥲