2777
2789
عنوان

گول شرکت یکتا صد رو نخورین برای محصول رفع سفیدی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 28 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این اتفاق برای من دقیییقا با شرکت ۵۰۴۰ افتادگفتن مرجوعی داریمولی بعدش که نتیجه نداد یه محصول آشغال د ...

کاش اطلاع رسانی میکردی این مورد رو میگفتی من خیلی سرچ کردم در این باره میدونستم که 5040 رفع سفیدی موش تقلبی بود ولی اگه میدونستم همچین ترفندی دارن گولشون رو نمی خوردم

معلومه اینا دروغن، مو که سفید بشه برنمیگرده

آره حرفتون رو قبول دارم ولی اگه زود دست به کار بشیم و هلیله سیاه بخوریم یا موها رو با روغن بنفشه بر پایه زیتون ماساژ بدیم میشه با صبر و سختی رنگش رو برگردوند ولی این محصول ها همه تقلبی هستن

آره حرفتون رو قبول دارم ولی اگه زود دست به کار بشیم و هلیله سیاه بخوریم یا موها رو با روغن بنفشه بر ...

وقتی ارثی باشه برنمیگرده، اینایی که میگی به علت کمبود ریز مغذی و این جور چیزاست 

جان و جهان من تویی   

من خودم هلیله سیاه خوردم حدود 11 سال پیش موهام مشکی شد متاسفانه به پسرم شیر میدادم موهای اون هم تغییر رنگ داد

این رو خودم متوجه نشدم یکی از دوست هام بهم گفت چرا هر بار پسرت رو میبینم موهاش مشکی تر میشه 

ولی الان که استفاده میکنم صورتم جوش میزنه وگرنه من با تلخیش هیچ مشکلی ندارم 

در همین حین دیدم شرکت اطلس دارو با من تماس گرفت گفت گول این شرکت رو نخورین بیا از ما محصول بخر صد در ...

درودها برشما درک شعور انسانیت تون که میگین دیگران بیهوده اذیت نشن بهترین ها پیش بیاد واستون