2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای خدای من چطور تونسته عذاب وجدان نداشته 😭

دختره رو بیرونش کردن ولی چند روز بعد طفلی فوت شد. وقتی به دختره گفته بودن، گفته بود بجای خرج کردن برای اون میرفتین به فقرا کمک میکردین

فکر کن! طرف گفته بود چرا من از این مراقبت کنم که زنده بمونه؟ بذار بمیره. میرفت جلوی تلویزیون میشست م ...

یه ذره عذاب وجدان نداشت اصلا برا خدا کاری نداره شاید یه روزی این انتخاب براش می‌افتد 🤐

یه ذره عذاب وجدان نداشت اصلا برا خدا کاری نداره شاید یه روزی این انتخاب براش می‌افتد 🤐

منم قبلاً اینطوری فکر میکردم ولی دیدم آدمایی که به بقیه ظلم میکنن هر روز چاق تر و مرفه تر میشن

منم قبلاً اینطوری فکر میکردم ولی دیدم آدمایی که به بقیه ظلم میکنن هر روز چاق تر و مرفه تر میشن

بالاخره دنیایی دیگه هست که جواب پس بدن حتی خود خدا گفته که اینقدر بهشون میده تو این دنیا

بالاخره دنیایی دیگه هست که جواب پس بدن حتی خود خدا گفته که اینقدر بهشون میده تو این دنیا

خیلی دوست دارم بدونم چیکار میکنه اون دختر. روی بدن اون بنده خدا آثار کبودی یه عالمه دیده بودن ولی چون دوربین نداشتن نفهمیدن چطور اتفاق افتاده. چون یه صدایی از خودش میتونست در بیاره انگار اینم با زدنش ساکتش میکرده