2777
2789
کآش اعضا بدنش رو اهدا می‌کردید ☹️

عزیبم چه حرفی میزنی دور از جون مادر یا پدر خودت و تو اون شرایط بودی قبول میکردی ایشون ۳ تا بچه دارند هر ثانیه منتظر خوب شدن پدرشون هستن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نگفتی پرستارش غریبه است یا خودتونین؟ چون اون بنده خدا سر همین موضوع فوت شد

ما پرستار نگرفتیم نوبتی میریم صبح مامان میره عصر خالم و زنش هم هست دوباره فردا همینجور اونی یکی خالم 

عزیبم چه حرفی میزنی دور از جون مادر یا پدر خودت و تو اون شرایط بودی قبول میکردی ایشون ۳ تا بچه دارند ...

من کارت اهدا عضو گرفتم که اگه این اتفاق افتاد نتونن تصمیم بگیرن 😔

کاش هیچکس چنین چیزی رو تجربه نکنه 

ببخشید من منظوری نداشتم از دستم ناراحت نشو 😔

من کارت اهدا عضو گرفتم که اگه این اتفاق افتاد نتونن تصمیم بگیرن 😔کاش هیچکس چنین چیزی رو تجربه نکنه ...

عریزم به خدا خود شما اتفاقی براتون بیافته پدر و مادر بستگان شما ذره ذره آب میشن اینقدر داغ عزیز سخته که نگو من ناراحت نشدم گلم

خوب بعدش چی شد خوب شدن یا ن

دیدن بنده خدا خیلی حالش داره بد میشه. یه بار دوربین تو خونه گذاشتن دیدن از ۸ صبح که دختره میومد تا ۵ عصر میشست جلوی تلوزیون همه چی رو میخورد. حتی یک بار توی اتاق طفلی هم نمیرفت! اون همونجا افتاده بود تا ۵ عصر!