2777
2789
عنوان

شما هم رسم دارید عروس نمیتونه بره خونه خودش

| مشاهده متن کامل بحث + 2872 بازدید | 146 پست
ماچنت ادری بس من هسه آنه الهوم😂

الله اعلم بلگلوب انه ما اغسل ذنوبها بس اگلچ دیری بالچ و لا تخلینه بکل شی تداخل . زین هم بعیده و من بعید گاعده تسمم العالم مصیبه مهن نسوان

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن ولش کن میخوای بینشون جنگ بیفته اول کاری؟!😐

خب اینمم راسته

ولی خو طرف میخواد خونشو بچینه

ولی بنظرم برای اینکه اول عروسی دهنش زهر نشه بیخیال بشه 

درود عامون بر یَک یَکتون باد، آنخماعو یهویی ✌️ 
میخوای پسرشو ازش دور کنی اونم گفته یه خورده اذیتت کنه 😂تو اهوازی واون شیراز یهویی سورپرایزت کنن ببر ...

نمیتونه کار بوش اهوازه😂

درضمن من آبادانم😂💔

شوهرمم شیرازیه کلا ما همه جا هستیم ولی خب داره کم کم خودشو نشون میده زنیکه حداقل صبر میکردی بعد از عروسی😂

منم اولش به خاطر این ساکت شدم ولی کم کم داره زیاده روی می‌کنه اخه

نگاه این ادما چششون میبندن رو همه چی، عاقبت اندیشی نمیکنن دعوا میشه 

فعلا سکوت کن که مراسم عروسیت و این ایام با دعوا خراب نشه برات

احتمالا نمیخواد با پسرش تنها باشی تا عروسی

اپلیکیشن milli رو نصب کنید و طلا پس انداز کنید بیزحمت کد معرف(milli-vbpip) منم بزنین توضیحات بیشتر برید تاپیکم ، معرفە منو بزنید 5 سوت بە شما هدیە میدە 5 سوت بە من

خب اینمم راستهولی خو طرف میخواد خونشو بچینهولی بنظرم برای اینکه اول عروسی دهنش زهر نشه بیخیال بشه

ولی خب آرزوی هر دختریه خونه خودشو بچینه🙂💔

انگار باید واقعا بیخیال بشم

ولی خب آرزوی هر دختریه خونه خودشو بچینه🙂💔انگار باید واقعا بیخیال بشم

فدات شم 

برای اعصاب خودت میگم 

پدر مادر من عروسیشون دعوا بود میدونی چرا؟ چون یکی از فامیلای خر دعوا بلند کرد که چرا دوماد ماشین منو نبرد گل بزنه😐😂

هنوز تو ذهنشونه روز عروسی چجور دعوا شد 

بیخیالش شو 

بعد وارد خونه شدی، خونتو بچین 

دکوراسیون عوض کن 

بگوو واااای ن خطرناااکه ماهمچین رسمی نداریم بد میدونیم اگ کس دیگه بچینه و باید عروس دوماد بچینن خونه رو

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤
نگاه این ادما چششون میبندن رو همه چی، عاقبت اندیشی نمیکنن دعوا میشه فعلا سکوت کن که مراسم عروسیت و ا ...

این روزا که هیچی بعد از عروسی ماجرا جدی‌تر میشه حالا ببین😂