2777
2789
عنوان

شما هم رسم دارید عروس نمیتونه بره خونه خودش

| مشاهده متن کامل بحث + 2864 بازدید | 146 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به سلامتی بشینی عزیزمبه مادر شوهرت بگو با خوزستانی ها در نیفت وگرنه ور میفتی😂

خودش شیرازیه زبون داره ۳۰ متر منی که شوهرم میگه با اینکه نیم وجبی ولی از پست برنمیام نمیتونم جلوش ی حرف بزنم😂

اولین باره میشنوم 😐😂😂😂

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
اهیه ام السان طویل لو گلن شب تاکلنی بکبری عجم بعد😂

انه هم ریلی لر ... بس من اول طیحت حظظهم بعد بس یحترمونی و مالهم قرض بیه . لاتصیرین فقیرا  مخاد عرسچ و دوشگچ لاتودینه اله لیلت عرسچ و گفلی دارچ های من اول هیچ محروگا شمالهه یا حظی

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
ما هم نشنیدیم تا حالا حتما کاسه ای زیر نیم کاسست داره بهانه میاره

بچه های تایپیک میگن می خواد جادو کنه😂

ولی واقعا اینقدر بده واسه پسر خودشم انجام بده؟!

خودش شیرازیه زبون داره ۳۰ متر منی که شوهرم میگه با اینکه نیم وجبی ولی از پست برنمیام نمیتونم جلوش ی ...

سعی کن باهاش خوب باشی زندگیتونو تلخ نکنه با زبونش

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
بچه های تایپیک میگن می خواد جادو کنه😂ولی واقعا اینقدر بده واسه پسر خودشم انجام بده؟!

چی بگم ادم هیچکسو نمیشناسه از فامیل هاشون بپرس رسم اونا هم همین بوده با کسی که صمیمی هستی

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن
یواشکی با شوهرت برو کارتو انجام بده خرافاتاااشاید بخوای یچی بزاری تو خونت😐

ن ولش کن میخوای بینشون جنگ بیفته اول کاری؟!😐

چی بگم ادم هیچکسو نمیشناسه از فامیل هاشون بپرس رسم اونا هم همین بوده با کسی که صمیمی هستی

فامیل هاشون شیرازن فقط خودشون خوزستان بودن که بعد از نامزدی ما برگشتن شیراز😂💔

کسی از اقوامشون اینجا نیست که بپرسم