2777
2789
عنوان

خیلی برای عمل بینی دچار تردید هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 71 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پس اینهمه ک عمل بینی میکنن‌چی

یکی شاید واقعا ی مشکلی داره تنگی نفس چیزی داره مجبوره عمل کنه ولی همه از عمل فرار میکنن بعد بیای خودتو ببری زیر تیغ 

سوال رزمی داشتید بپرسید🌹

میگه همینطوری قشنگی پولشم داره خودمم دارم اما ترس و اجازه ندادن شوهرم باعث شده ک نرم دنبالش

یعنی دیگه صد درصد بیخیالش شدی ؟؟؟

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
من عمل کردم و بهت خواهرانه میگم که اگه بینیت بی اعتماد بنفست کرده و تو آینه نگاه می‌کنی اذیت میشی عم ...

من مشکلم نتبجه اشه اصلا از ببهوشی اینا نمیترسم 

اما  میخام تضمینی نتیجش خوب باشه 

من عمل کردم و بهت خواهرانه میگم که اگه بینیت بی اعتماد بنفست کرده و تو آینه نگاه می‌کنی اذیت میشی عم ...

میشه بگید چرا میگید عمل نکن؟؟

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
یکی شاید واقعا ی مشکلی داره تنگی نفس چیزی داره مجبوره عمل کنه ولی همه از عمل فرار میکنن بعد بیای خود ...

شما که پسرید دختر نچرال می‌پسندید یا عملی؟

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
اره با عمل ک هزار درصد تغییر می‌کنه البته بعضی وقتام اون تغییر قشنگ نیس و با خودت میگی کاش همون چهره ...

موندم اصلا 

من بینیم نه پهن نه قوز داره 

فقط نوکش یکم افتاده که از نیمرخ جالب نیست

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

اها نظرت این بود ک عمل کنم ؟؟؟؟

بینیت کوچولوعه ولی قوز داره قوزش بره عالی میشه 

برو تیپ پلاستی انجام بده بدون بی هوشی فقط قوزتو برداره 

و قیمتشم پایینه

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋