2777
2789
عنوان

بچه های ترمیم معدل

60 بازدید | 12 پست

بچه ها برای ترمی کهخرداد امتحان ترمیم معدل بدیم کی باید ثبت نام کنم مدرسه باید ثبت نام کنم یا سایت تروخدا بگین من چهار ساله نمیتونم 

صلوات بر حضرت محمد انشالا کشوری بدون افغان
میگن همراه با ثبت نام کنکور تیر ثبت نام اونم میادمن پارسال مدرسه بزرگسالان ثبت نام کردم

خوب چه تایمی ثبت نام مردی 

ببین مگه نباید اون دروس که نمره کم آوردیم بریم مدرسه دوباره امتحان بدیم خوب مدرسه رو می باید ثبت نام کرد که امتحانش و خرداد بدیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوب چه تایمی ثبت نام مردی ببین مگه نباید اون دروس که نمره کم آوردیم بریم مدرسه دوباره امتحان بدیم خو ...

یادم نمیاد پارسال کی ثبتنام کردم

گفتم دیگه عزیزم سایت سنجش اطلاعیه داده که هر وقت ثبت نام کنکور تیر شروع شد ثبت نام ترمیم معدلم شروع میشه 

الان نیست فکر کنم میوفته فروردین اینا

میشه 

یادم نمیاد پارسال کی ثبتنام کردمگفتم دیگه عزیزم سایت سنجش اطلاعیه داده که هر وقت ثبت نام کنکور تیر ش ...

آها پس مدرسه نباید. برای ثبت نام برم آخه فکر میکردم مدرسه بزرگسالان باید برم ثبت نام کنم بعد می‌دونی چندتا درس میشه داد کلا چند بار ترمیم معدل دارمی

یادم نمیاد پارسال کی ثبتنام کردمگفتم دیگه عزیزم سایت سنجش اطلاعیه داده که هر وقت ثبت نام کنکور تیر ش ...

عزیزم مطمعنی تو سایته دیگه خیالم راحت باشه جا نمونم چون یبار در ساله اگر نتونم امسالو میوفته سال دیگه دیر میشه عزیزم پس کنکور و اعلام کردن برم تو سایت ثبت نام ترمیم اونوقت خودشون مدرسه ای که باید امتحان بدم و میگن برای ترممی

آها پس مدرسه نباید. برای ثبت نام برم آخه فکر میکردم مدرسه بزرگسالان باید برم ثبت نام کنم بعد می‌دونی ...

برای ثبت نام باید بری مدرسه بزرگسالان اونجا ثبت نام کنی

هر تعداد درسی که میخوای رو میتونی ترمیم کنی

نگران نباش جا نمیمونی خودمم امسال ترمیم دارم هر وقت گفتن بیاین ثبت نام کنید بهت خبر میدم هنوز نگفتن احتمالا فروردین ماه شروع میشه

میشه 

مرسی یعزیزم ایشالا هردومون عاقبت بخیر بشیم خبر کن پس موعدش بخدا من آرزوم اینه درسمو ادامه بدم هیچی ندارم اینقدر سرکوفتم میزننن دیکران

برای ثبت نام باید بری مدرسه بزرگسالان اونجا ثبت نام کنیهر تعداد درسی که میخوای رو میتونی ترمیم کنینگ ...

پس وقتش باید سایت اعلام کنه بعد که اعلام کرد تو خود سایت باید اول ثبت کنیم بعد بریم مدرسه بزرگسالان بعد الان دروس دوم یا سوم یا پیش رو بخونیم