2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به این کاربر اعتماد نکنید. کل تاپیکاشو بخونید یا دندون پزشک بهش پیشنهاد داده یا مشتری یا قصاب یا 

معلوم نیست چکارس 

بچه هم‌داره

از سال ۹۶عضوم اما برای بار دهم با دهمین شماره تعلیق شدم چون حرف دلمو گفتم و به مزاج نینی سایت خوش نیومد(به کسی هم توهین نکردم)😂این دفعه سعی‌میکنم جلو خودمو بگیرم🙊
به این کاربر اعتماد نکنید. کل تاپیکاشو بخونید یا دندون پزشک بهش پیشنهاد داده یا مشتری یا قصاب یا معل ...

همه اینایی که دنبال دکترن یه متوهمن که تو زندگی‌شون‌هیچی نشدن 😂

به این کاربر اعتماد نکنید. کل تاپیکاشو بخونید یا دندون پزشک بهش پیشنهاد داده یا مشتری یا قصاب یا معل ...

شوهر هم داره 😂

کل تاپیکاش درمورد مادرشوهر برادرشوهره تاپیک شوهر هم زده بعد پررو پررو میگه مال من نیست

😂😂😂این حرف دیگه قدیمی شده دوست عزیزمگه شماره قحطیه که کل خاندان با یه کاربری تاپیکای خصوصی بزنن

وای آره هر چی آدم دروغگوعه میاد میگه کاربری دست سه نفره 😂😂

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

شوهر هم داره 😂کل تاپیکاش درمورد مادرشوهر برادرشوهره تاپیک شوهر هم زده بعد پررو پررو میگه مال من نیس ...

خانم زرنگه !

دشمن افغانی ام🫡دشمنه ۸۹ درصدی!! ۱۰ درصد باقی اونایی هستن که واقعا قدر شناس ایرانیان و تلاش میکنن برگردن کشورشون💖 اون یه درصدم الکی زدم خاص باشه🤪